Închide meniul
Foto

Acestea sunt stadioanele care vor găzdui EURO 2024! Pe ce arene ar putea juca România

Alex Ioniță Publicat: 19 noiembrie 2023, 14:53

Reclamă
Acestea sunt stadioanele care vor găzdui EURO 2024! Pe ce arene ar putea juca România

Acestea sunt stadioanele care vor găzdui EURO 2024

EURO 2024 / Profimedia

Acestea sunt stadioanele care vor găzdui EURO 2024! Iată lista completă a arenelor din Germania pe care se vor juca partide din Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa națională a României s-a calificat la turneul final din Germania după ce a trecut de Israel, cu scorul de 2-1. Totuși, „tricolorii” mai au de disputat un meci în preliminarii, cu Elveția. Partida se va juca pe Arena Națională și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe data de 21 noiembrie, de la ora 21:45.

Acestea sunt stadioanele care vor găzdui EURO 2024! Imagini senzaționale cu arenele din Germania

Meciurile de la Campionatul European din 2024 se vor juca în 10 orașe diferite, iar 10 stadioane au fost alese pentru găzduirea acestui turneu. Un lucru important este că toate arenele au peste 40,000 de locuri. (VEZI IMAGINI CU STADIOANELE ÎN GALERIA FOTO)

Meciul de deschidere se va juca pe stadionul din Munchen, Alianz Arena. Finala Campionatului European din 2024 se va disputa în capitala Germaniei, Berlin, pe Olympiastadion, casa celor de la Hertha. De asemenea, acest stadion este cel mai mare, din punct de vedere al capacității, dintre toate arenele care vor găzdui turneul final de vara viitoare.

În cealaltă extremă, cel mai mic stadion, din punct de vedere al capacității, este cel din Leipzig, casa celor de la RB Leipzig.

Reclamă

Iată lista completă a arenelor care vor găzdui EURO 2024, dar și capacitatea acestora:

Oficialii UEFA au reacționat după ce România s-a calificat la EURO 2024

Oficialii UEFA au reacționat după ce România s-a calificat la EURO 2024. Reprezentanții forului de la Nyon au vorbit despre rezultatul obținut de elevii lui Edi Iordănescu, în meciul cu Israel.

„România a făcut suficient pentru a se califica la EURO 2024, după ce și-a învins adversarii într-un meci jucat la Felcsut. Eran Zahavi a marcat pentru Israel după doar două minute, în urma unei lovituri de cap la colțul lung.

Reclamă 4 / 0/3

Însă, România a răspuns rapid. George Pușcaș a ‘făcut curățenie’ după șutul splendid al lui Denis Drăguș, care s-a izbit de vinclu.

Ianis Hagi a marcat golul decisiv după o oră de joc, cu un șut la firul ierbii plasat lângă stâlpul porții, dar ratarea lui Valentin Mihăilă a permis un final cu emoții.

Informație-cheie: Meciul a avut loc la 30 de ani distanță de momentul în care Anghel Iordănescu – tatăl actualului selecționer – obținea rezultatul care o califica pe România la Cupa Mondială”, au publicat oficialii forului continental, prin intermediul uefa.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și