Închide meniul

Adrian Mutu, felicitat de o fostă vedetă de la Manchester United! "Următorul pas ar fi să devină selecţionerul echipei de seniori"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2020, 14:35

Adrian Mutu, felicitat de o fostă vedetă de la Manchester United! "Următorul pas ar fi să devină selecţionerul echipei de seniori"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mutu a fost felicitat de fostul atacant al lui Manchester United, Dimitar Berbatov

Berbatov a spus că se bucură să îl vadă pe Mutu că se descurcă bine şi ca antrenor, după ce a devenit golgheterul României din toate timpurile, alături de Gheorghe Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dimitar Berbatov: "Următorul pas pentru Mutu ar fi să devină managerul echipei de seniori a României"

"Nu îl cunosc personal, dar este minunat să-l văd surprinzând mulți oameni ca antrenor. Pun pariu că puțini oameni se așteptau să devină tehnician, chiar dacă a fost un jucător grozav, mai ales la Fiorentina

Următorul pas pentru Mutu ar fi să devină managerul echipei de seniori a României în cele din urmă. Gestionarea jucătorilor sub 21 de ani este o modalitate bună pentru un tânăr antrenor de a-și începe cariera. Mulți foști jucători, ca mine, așteaptă ca cineva să le dea o șansă. Este minunat să-l văd pe Mutu profitând de ocazia care i-a fost dată", a spus Dimitar Berbatov, potrivit ProSport.

Dimitar Berbatov: "Keşeru e pe jumătate bulgar"

Bulgarul Berbatov este impresionat şi de un fotbalist român care joacă în prima ligă a ţăriile sale.

"El are o mare prezență în fotbalul nostru de mulți ani, marcând goluri sezon după sezon. La 33 de ani, continuă să fie puternic și, pentru mine, nu doar cantitatea, ci și calitatea golurilor sale îl fac să fie special.

Reclamă

A dat câteva goluri foarte importante de-a lungul anilor și a fost omul-cheie pentru Ludogrets în seria lor de nouă titluri în nouă ani”, a mai spus Berbatov.

Berbatov l-a detronat pe Stoicikov

În vârstă de 39 de ani, Dimitar Berbatov a evoluat în cariera sa la echipe precum Bayer Leverkusen, Tottenham, Manchester United şi AS Monaco. El şi-a încheiat cariera în 2018, în India, la Kerala Blasters.

Atacantul bulgar a reuşit să-l detroneze în ţara sa pe fostul Balon de Aur al Europei, Hristo Stoicikov. Berbatov a stabilit un record, a câştigat de şapte ori titlul de cel mai valoros fotbalist bulgar al anului.  

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și