Închide meniul

Declaraţie halucinantă dinspre FRF după tragerea la sorţi a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022: "Putem visa la locul 1"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2020, 5:34

Declaraţie halucinantă dinspre FRF după tragerea la sorţi a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022: "Putem visa la locul 1"

ProfimediaImages

România luptă pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022

Reprezentantul FRF susţine că avem şanse chiar şi la câştigarea grupei în care se mai află Islanda, Macedonia de Nord şi Armenia şi Liechtenstein. Asta în situaţia în care tricolorii nu au mai ajuns la un mondial din 1998. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România, în grupă cu Germania în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022

"Nu e cea mai rea grupă pentru noi. Dacă baţi echipele de sub tine, îţi câştigi dreptul la baraj. Trebuie să câştigi puncte cu formaţiile de sub tine. Ne vom bate pentru calificare cu Islanda şi Macedonia de Nord, sigur. Islanda e într-o schimbare de generaţie, vor apărea 4-5 jucători noi faţă de meciurile cu noi, pe Armenia o cunoaştem, iar Macedonia de Nord, într-adevăr, este o surpriză acum pe plan european, fiind calificată la Euro. 

Să vedem şi cum e ţintarul partidelor. Contează, de exemplu, să nu ai meci în Islanda într-un sezon rece, sunt multe lucruri care trebuie analizate în perioada următoare. 

Am încredere că putem obţine locul doi, trebuie să revină la un moment dat şi normalitatea în fotbalul din România. Şi, de ce nu?, – putem visa chiar la o calificare directă, deşi Germania este favorită certă, trebuie să o spunem", a spus Stoichiţă, pentru gsp.ro

Programul României pentru preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022

Preliminariile pentru Cupa Mondială 2022 vor începe în martie 2021 și se vor încheia în noiembrie 2021. Tricolorii vor debuta pe 24 sau 25 martie, când va avea loc prima etapă și vor încheia în intervalul 14 – 16 noiembrie, când va avea loc ultima etapă.

Reclamă

România nu a mai fost la un Mondial din 1998, iar pentru a ajunge la turneul final din 2022 trebuie să termine grupa pe locul 1, sau să ocupe un loc de baraj, fie locul 2 în preliminarii, fie o poziție care să-i asigure barajul în Liga Națiunilor.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și