Închide meniul

Dorit de CFR Cluj, Adi Mutu a fost sunat de urgenţă de oficialii FRF. Răzvan Burleanu a dezvăluit ce răspuns a dat "Briliantul"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 14:48

Dorit de CFR Cluj, Adi Mutu a fost sunat de urgenţă de oficialii FRF. Răzvan Burleanu a dezvăluit ce răspuns a dat "Briliantul"

SportPictures / Sport Pictures via Hepta

Adrian Mutu a calificat România U21 la Campionatul European din 2021

Neluţu Varga îl vede pe Mutu drept soluţia ideală pentru înlocuirea lui Dan Petrescu. Campionii României sunt dispuşi să îi ofere un salariu lunar de 20.000 de euro, de aproape şapte ori mai mult decât încasează la reprezentativa României U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu asigură că Adrian Mutu rămâne selecţionerul României U21

Mihai Stoichiţă l-a sunat pe Mutu de îndată ce au apărut zvonurile că ar purta negocieri pentru a deveni antrenorul lui CFR Cluj.

"Directorul tehnic a discutat astăzi despre subiectul care a aparut în presă. Adrian Mutu a infirmat faptul că a fost contactat de către CFR Cluj. Ba mai mult, contractul lui Adrian Mutu a fost prelungit automat prin obţinerea acestei calificări", a declarat Răzvan Burleanu.

Conducătorul fotbalului românesc a oferit detalii şi despre rămânerea lui Mirel Rădoi pe banca naţionalei de seniori.

"Niciodată nu s-a pus problema ca Mirel Radoi să plece de la echipa naţională. Ba mai mult, dupa şedinţa Comitetului Executiv din luna octombrie am clarificat acest lucru şi interesul Federaţiei ca Mirel Radoi să continue pe banca tricolorilor", a reacţionat preşedintele FRF.

Reclamă

România, în a doua urnă valorică la tragerea la sorţi a preliminariilor CM 2022

România este printre cele mai bune 20 de echipe din Europa, ccea ce îi asigură un loc în a doua urnă valorică la tragerea la sorţi pentru turneul final din Qatar. Ceremonia va avea loc pe 7 decembrie.

Cele 55 de naţionale din Europa vor fi împărțite în 5 urne de câte 10 echipe şi una de 5 echipe.

"Vor fi stabilite, prin tragere la sorți, 10 grupe de câte 5 și 6 echipe.
Câștigătoarele celor 10 grupe se vor califica la CM 2022, ocupantele locurilor secunde vor intra într-o serie de două baraje pentru a stabili ultimele 3 țări europene calificate
", a anunţat FRF.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și