Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali, reacție categorică după înfrângerea naționalei: ”Noi avem super echipă, putem să batem și Germania!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 10:58

EXCLUSIV | Gigi Becali, reacție categorică după înfrângerea naționalei: ”Noi avem super echipă, putem să batem și Germania!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanțatorul celor de la FCSB

Nu vreau să speculați, nu vreau să critic pe nimeni. Eu zic că noi avem echipă să batem Germania și să fim pe primul loc. Noi avem jucători de putem să câștigăm toate meciurile. Eu nu zic de nimeni. Eu zic că noi avem echipă bună. Cum să-i lași pe Olaru și Moruțan la tineret, noi trebuie să calificăm echipa națională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu spun doar că noi avem marfă. Nu poate să mă oprească nimeni să îmi spun părerea. Noi avem jucători să facem o echipă națională încât să batem Germania și să venim pe primul loc. Eu am crezut că Germania este de pe altă planetă, dar noi am fost prea slabi. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar noi avem jucători care joacă la echipe în străinătate”, a declarat Gigi Becali la AS.ro.

Mirel Rădoi, critic la adresa jucătorilor

Dacă Becali consideră că România are jucători de o calitate foarte bună, Mirel Rădoi i-a ”făcut praf” pe tricolori, după umilința cu Armenia.

Mi-e imposibil să înţeleg la ce altceva se gândesc jucătorii când sunt pe teren. Mi se pare ceva… e peste puterea mea de a înţelege la ce se gândesc ei. Analizăm adversarii şi totuşi greşim.

Mi-e greu să-i înțeleg în momentul în care ajung 1 contra 1 cu atacanții sau cu mijlocașii de bandă adverși și îi lăsăm să intre în interior, deși știm că nu trebuie.

Reclamă

Greșim, deși sunt noțiuni tactice pe care le discutăm înainte. E un moment negativ pentru toată echipa, e un semnal de alarmă. Chiar și așa, în loc să fim calmi mai departe, să încercăm să stăm cât mai sus, noi am primit două goluri. Îmi pun semne mari de întrebare de ce nu au reuşit să reacţioneze”, a răbufnit Rădoi, după meci, la Pro X.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și