Închide meniul

Fost golgheter al naţionalei, atac la jucătorii lui Rădoi! "Au devenit sensibili. Ar trebui educaţi"

Silviu Corneanu Publicat: 7 septembrie 2020, 14:38

Fost golgheter al naţionalei, atac la jucătorii lui Rădoi! "Au devenit sensibili. Ar trebui educaţi"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi şi jucătorii echipei naţionale

  • Replici dure între Alibec şi Marica
  • Rădoi şi Maxim s-au luat şi ei de Marica
  • Tătăruşanu, replici dure pentru un jurnalist

"S-au adunat multe frustări, ironii, critici. Sigur, poate unele dintre ele au fost pe bună dreptate. Însă jucătorii au devenit foarte sensibili. Poate ar trebui educați pentru astfel de momente, pentru a le face față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și Alibec a interpretat greșit cuvintele lui Marica. Chiar dacă întrebările jurnaliștilor sunt câteodată tendențioase, cu două tăișuri, Tătărușanu putea să gestioneze mult mai bine acel moment. A fost o refulare", a declarat Viorel Moldovan la Digi Sport.

Duel verbal între jucătorii naţionalei şi Ciprian Marica

Tricolorii au remizat, scor 1-1, cu Irlanda de Nord, iar Cirprian Marica a criticat jocul naționalei. Primul care i-a replicat a fost Denis Alibec: ”Să vină el să joace”, a tunat atacantul naționalei după meci. 

Reclamă

Acestuia i-au sărit în ajutor Mirel Rădoi și Alexandru Maxim, care l-au atact și ei pe Marica.

Să lăsăm ironiile, pentru că nu ne ajută cu nimic”, a fost replica lui Maxim, completat de Rădoi: ”Dacă reușeam sa câștigăm, poate nu mai erau aceste remarci ironice”.

Reclamă

Marica: "Ştiu cine e Alibec şi ce poate"

"Am primit invitaţia de a juca din nou pentru echipa naţională şi sunt foarte euforic. Mi-aş fi dorit enorm de mult să revin şi să joc încă o dată pentru echipa naţională, să pot trăi emoţiile şi plăcerea. Din păcate, cele 4 operaţii de la picior nu îmi mai dau voie să fac acest lucru. 

Au şansa nişte băieţi care ar trebui să arate mai mult în teren şi mai puţin în afara lui. Consider că noua generaţie ar trebuie să fie mai cumpărata, mai echilibrată şi mai ambiţioasă în teren", a spus Marica la AntenaSport.

Tătăruşanu a răbufnit la adresa jurnaliştilor

"Nu poți să pui niște întrebări normale? Alte întrebări nu ai? Întrebi doar despre ce au spus Marica sau Dragomir? Mi s-ar părea normal să-mi pui întrebări normale, chiar n-ai întrebări despre meci?", a izbucnit Tătăruşanu.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem
Extra • 10:58
FOTO
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”