Închide meniul

"Ianis este asasinat şi vânat. Prea se pune presiune pe el!" Micul Hagi, apărat după criticile apărute la adresa lui

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2020, 6:01

"Ianis este asasinat şi vânat. Prea se pune presiune pe el!" Micul Hagi, apărat după criticile apărute la adresa lui

Ianis Hagi

Ianis Hagi, apărat de Marcel Puşcaş

Marcel Puşcaş anunţă că ar trebui să intervină o schimbare de comportament faţă de mijlocaşul lui Rangers. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"De ani de zile acest copil e asasinat și e vânat pentru că e copilul lui Gică Hagi! Lăsaţi-l în pace! Să-l rebotezăm! Şi asta cu numărul 10… Ce contează? Prea mare presiune se pune pe el. Suntem săraci în vedete şi ne legăm de copilul unei vedete, ca să-l zgândărim pe taică-su!

Marcel Puşcaş: Aş vrea să văd un jucător cum era Lăcătuş

La naţională el ar trebui să aibă tupeu. Buna creștere nu e valabilă mereu în performanță! Să nu uităm că fotbaliștii sunt recrutați din a patra categorie socială. Dumitrescu sau Răducioiu provin din tâmplari, mama casnică. Ianis are foarte mult bun simț. 

Aş vrea să văd un jucător cum era Lăcătuş, cu «să moară, cu băga-mi-aş…». Îi lipseşte răutatea! E nevoie de acest tip de «vagabond» în fotbal. Nu există fotbalist mare care să nu fie aşa. În performanţă trebuie să ai tupeu", a spus Puşcaş, la Telekomsport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și