Închide meniul
Foto

Imagini fabuloase cu Gică Hagi şi Răzvan Burleanu! Şeful FRF, luat în braţe de „Rege” după calificarea României la EURO 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 noiembrie 2023, 0:44

Reclamă
Imagini fabuloase cu Gică Hagi şi Răzvan Burleanu! Şeful FRF, luat în braţe de „Rege” după calificarea României la EURO 2024

Imagini fabuloase cu Gică Hagi şi Răzvan Burleanu

Gică Hagi şi Răzvan Burleanu s-au îmbrăţişat pe Arena Naţională / AntenaSport

Au apărut imagini fabuloase cu Gică Hagi şi Răzvan Burleanu, după meciul România – Elveţia, scor 1-0, din preliminariile EURO 2024. „Regele” a fost prezent pe Arena Naţională, la confurntarea în care tricolorii au sărbătorit calificarea la turneul final de anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY au fost momente emoţionante. Liderul Generaţiei de Aur a purtat o discuţie cu preşedintele FRF şi Mihai Stoichiţă.

Imagini fabuloase cu Gică Hagi şi Răzvan Burleanu

Gică Hagi nu s-a ferit şi l-a luat în braţe pe şeful fotbalului românesc (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore a glumit şi a zâmbit după ce naţionala nostră a obţinut calificarea la cea de-a şasea ediţie de Campionat European.

Hagi a avut motive de bucurie. Ianis Hagi a fost marcatorul golului decisiv din victoria cu Israel, care a consfiinţit calificarea la EURO 2024. Mijlocaşul lui Deportivo Alaves a intrat pe teren în minutul 64 al meciului cu Elveţiei.

Gică Hagi a fost dorit de Răzvan Burleanu pe banca naţionalei României chiar înaintea lui Edi Iordănescu. Cei doi au purtat negocieri, dar nu au ajuns la un acord.

Reclamă

România – Elveţia 1-0

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

Elveţia a avut prima ocazie a meciului de pe Arena Naţională, la şutul lui Okafor, respins de Horaţiu Moldovan. Tricolorii au replicat prin lovitura liberă a lui Nicolae Stanciu, trimisă puţin peste poartă în minutul 34. Elevii lui Edward Iordănescu au deschis scorul în minutul 50, Stanciu a centrat în careu, Moruţan a recentrat şi Alibec a înscris. După numai trei minute Xhaka a trimis în plasa porţii noastre, dar arbitrul a anulat golul pentru că jucătorul elveţian îl faultase pe Marius Marin.

Bancu a şutat puţin pe lângă poartă, în minutul 58, iar după un minut a fost imitat de Okafor. Acelaşi Okafor a şutat periculos în minutul 61, dar Horaţiu Moldovan a intervenit extraordinar aşa cum a făcut-o şi în minutul 90+6. Până la final nu s-a mai înscris şi România a învins Elveţia cu 1-0, clasându-se pe primul loc în grupa I a calificărilor pentru Euro 2024.

Reclamă 4 / 0/3

ROMÂNIA: H. Moldovan – Raţiu, R. Drăguşin, A. Burcă, Bancu – Cicâldău (R. Marin 64), M. Marin, N. Stanciu (Olaru 82) – Moruţan (I. Hagi 64), Alibec (G. Puşcaş 82), Fl. Coman (Drăguş 72). SELECŢIONER: Edward Iordănescu

ELVEŢIA: Mvogo – U. Garcia (Ugrinic 62), Akanji, Elvedi, R. Rodriguez – Aebischer (Freuler 84), Xhaka, Ndoye – Shaqiri (Steffen 62), Okafor (Amdouni 62), R. Vargas (Zeqiri 81). SELECŢIONER: Murat Yakin

Cartonaşe galbene: M. Marin 2, Moruţan 48, I. Hagi 90+3, Bancu 90+5 / Xhaka 54, Akanji 90+3

România, în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024. Cum arată grupa „morţii” şi grupa uşoară

Denis Alibec a înscris golul care i-a ridicat în picioare pe 50.000 de fani care au fost prezenţi pe Arena Naţională. Fanii au avut astfel un nou motiv de sărbătoare, după ce a obţinut calificarea la turneul final împotriva Elveţiei.

Obligaţi să nu piardă pentru a rămâne în urna a doua, jucătorii lui Edi Iordănescu şi-au îndeplinit obiectivul şi au încheiat neînvinşi grupa din preliminarii.

Urna 1

Germania, Portugalia, Franţa, Spania, Belgia, Anglia

Reclamă

Urna 2

Ungaria, Turcia, Danemarca, Albania, România, Austria

Urna 3

Olanda, Scoţia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Croaţia

Urna 4

Italia, Serbia, Elveţia, 3 echipe din play-off-ul Nations League

Tragerea la sorţi va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii din naţionala României au de ce să aibă emoţii.

Cum arată „grupa morţii” pentru tricolori:

Franţa, România, Olanda, Italia

Cum arată grupa uşoară pentru tricolori:

Belgia, România, Slovenia, Elveţia

Naţionala României poate ajunge să joace din nou împotriva Elveţiei, naţională cu care a obţinut 4 puncte în „dubla” din Grupa I.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și