Închide meniul
Foto

În Cipru, ca în România! Fanii tricolorilor au luat cu asalt tribunele. Imnul României a răsunat la Larnaca

Alex Masgras Publicat: 12 octombrie 2024, 21:56

Reclamă
În Cipru, ca în România! Fanii tricolorilor au luat cu asalt tribunele. Imnul României a răsunat la Larnaca

În Cipru, ca în România! Fanii tricolorilor au luat cu asalt tribunele. Imnul României a răsunat la Larnaca

Fanii români, în timpul meicului Cipru / Colaj Antena Sport

În Cipru, jucătorii lui Mircea Lucescu se simt ca în România. În etapa a treia din Nations League, tricolorii joacă la Larnaca. În ciuda faptului că vorbim despre un meci în deplasare, fanii români au luat cu asalt arena din Cipru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aproximativ 5000 de români se află pe AEK Arena, stadionul celor de la AEK Larnaca, cu o capacitate de 8000 de locuri. Partida dintre Cipru şi România poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

În Cipru, ca în România! Fanii tricolorilor au luat cu asalt tribunele. Imnul României a răsunat la Larnaca

Naţionala României are parte de o susţinere uriaşă, indiferent de locul în care aceasta joacă. Scenele de la Campionatul European din această vară s-au repetat la Larnaca, acolo unde fanii români domină în tribunele arenei din Cipru.

Aproximativ 5000 de fani susţin din tribune jucătorii lui Mircea Lucescu, într-o arenă care are 8000 de locuri.

Încă de la intonarea celor două imnuri, fanii României şi-au făcut simţită prezenţa. „Deşteaptă-te, române” a răsunat ca şi cum partida s-ar fi disputat în România.

Reclamă
Reclamă

După fluierul de start, fanii români au aprins torţe şi au început să scandeze pentru jucătorii lui Mircea Lucescu, făcând o atmosferă care să îi facă pe jucătorii naţionalei României să simtă că ar juca pe teren propriu. La fiecare acţiune a gazdelor, fanii români pun o presiune uriaşă pe ciprioţi, în timp ce numele tricolorilor sunt scandate de tribune.

Echipa de start a României pentru meciul cu Cipru

ROMÂNIA: 1. Niță – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 6. M. Marin, 10. Stanciu-cpt., 11. Bancu, 13. Mihăilă, 15. Burcă, 18. R. Marin, 19. Drăguș, 20. Man.

Reclamă

Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 4. Manea, 5. Ghiță, 7. Alibec, 8. Chipciu, 9. Pușcaș, 14. Hagi, 17. Fl. Coman, 21. Olaru, 22. Mitriță, 23. Sorescu

Selecționer: Mircea Lucescu

Gică Hagi, ţinut la coadă înainte de Cipru – România! Însoţit de familie, „Regele” a fost asaltat de fani. Imagini rare

Gică Hagi a ajuns la stadionul din Larnaca cu mai bine de o oră înainte de fluierul de start al jocului. Naţionala României are parte de o susţinere uriaşă în Cipru, iar intrarea pe stadion a fanilor români s-a făcut cu ceva probleme.

Gică Hagi a trebuit să aştepte şi el pentru a intra, alături de familia sa, pe stadionul din Larnaca. Cu această ocazie, „Regele” a făcut mai multe poze cu fanii români la porţile stadionului. Unul dintre fani a fost şi el surprins de faptul că Gică Hagi este nevoit să stea la porţile stadionului şi i-a zis: „Nu vă vine să credeţi, domnule Hagi, nu?”.

Ianis Hagi, revenit weekend-ul trecut în prima echipă a lui Rangers, este rezervă înaintea meciului cu Cipru.

După primele două etape, România are 6 puncte, graţie victoriilor cu Kosovo şi Lituania. După meciul din Cipru, pentru jucătorii lui Mircea Lucescu va urma o nouă deplasare, în Lituania. Partida se joacă marţi, 15 septembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 13 oct.

EXCLUSIVRăzvan Marin știe cum poate ajunge golgheterul naționalei, după Cipru – România 0-3: „Dacă tot obțin penalty-uri..”

23:41

Polonia – Portugalia 1-3! Naționalele lui Lewandowski și Ronaldo au făcut spectacol. Rezultatele serii din Nations League

23:38

Cum arată clasamentul după Cipru – România 0-3! De ce mai au nevoie tricolorii pentru a fi siguri de primul loc în Grupa 2

23:38

Mircea Lucescu l-a egalat pe Anghel Iordănescu, după 31 de ani! Borna de senzaţie atinsă după Cipru – România!

23:30

Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca

23:05

Ce au scandat fanii României, după golul de 3-0 marcat de Radu Drăguşin! Momente speciale pe stadionul din Cipru

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Mircea Lucescu a ales lotul pentru meciul cu Cipru! Doi jucători, OUT 4 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 5 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 6 Cum poate ajunge România U21 direct la Campionatul European 2025, după Elveţia – Finlanda 1-1. Toate calculele
Citește și