Închide meniul

Irlanda de Nord va avea un alt selecționer la meciul cu România. Michael O’Neill pleacă de la conducerea naționalei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2020, 15:21

Irlanda de Nord va avea un alt selecționer la meciul cu România. Michael ONeill pleacă de la conducerea naționalei

Profimediaimages

Michael O'Neill a părăsit naționala Irlandei de Nord

O'Neill o pregătea, din luna noiembrie, și pe Stoke. Acesta a fost și motivul pentru care a decis să plece de la conducerea "verzilor".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael O'Neill nu va mai antrena naționala Irlandei de Nord

În momentul în care a acceptat oferta grupării din Championship, O'Neill a anunțat că va mai sta pe banca Irlandei de Nord doar până la finalul campaniei de calificare la Campionatul European. Trebuia să dea piept cu Bosnia și Herțegovina, în semifinalele barajului, dar amânarea confruntării i-a dat planurile peste cap.

"Consider că este momentul potrivit să fac un pas în spate. A fost important să plec de la echipă într-un moment prielnic, în care să fie în cea mai bună formă și să aibă șanse mari pentru calificarea la EURO 2021.

În acest fel, îi voi acorda viitorului selecționer mai mult timp la dispoziție pentru a construi un nou proiect, având la bază succesul din mandatul meu de opt ani", a declarat Michael O'Neill.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și