Închide meniul
Foto

Macedonia de Nord – România | Tricolorii, aşteptaţi cu mitraliere la Skopje! Imagini de la hotel

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2021, 11:35 / Actualizat: 7 septembrie 2021, 14:37

Macedonia de Nord – România | Tricolorii, aşteptaţi cu mitraliere la Skopje! Imagini de la hotel

Macedonia de Nord - România | Tricolorii, aşteptaţi cu mitraliere la Skopje

Antena Sport

Tricolorii au ajuns la hotel după doar o oră de zbor şi au fost păziţi de oamenii legii la intrare. Totul pentru ca jucătorii noştri să se simtă în perfectă siguranţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Macedonia de Nord – România | Alin Toşca, strigăt de luptă

România a învins Islanda şi Liechtenstein, iar tricolorii vor să obţină trei puncte şi în meciul cu Macedonia de Nord. Alin Toşca este mai motivat ca niciodată.

În partida tur, elevii lui Mirel Rădoi au învins cu 3-2. Tricolorii vor din nou un succes pentru a spera la Campionatul Mondial din 2022. Alin Toşca, marcator în România – Liechtenstein 2-0, a vorbit despre partida de miercuri seară.

„Nu am visat neapărat să dau gol. Sincer, pentru mine nu este obiectivul principal acela de a marca gol. Dar dacă s-a întâmplat să și marchez a fost un bonus. Am simțit-o ca o descătușare. Cu toții știam cât era de important să marcăm cât mai repede. În fotbal este posibil orice, doar că în meciul cu Liechtenstein noi am pregătit aceste lucruri. Știam că acolo putem face superioritate și sunt mai multe spații. Eu s-au închis foarte bine în centru și nu aveam pe unde să trecem.

Reclamă

În acest moment, avem un entuziasm cu toții, cred eu benefic, pentru meciul cu Macedonia. Avem nevoie de această energie pozitivă. Singurul lucru de care trebuie să ținem cont este să fim foarte echilibrați și să ținem cont de indicațiile antrenorului, fiindcă doar așa putem învinge. Eu, personal, mă gândesc doar la victorie și doar așa ar trebui să intrăm toți din primul minut. Trebuie doar să dăm totul și să avem o atitudine foarte bună”, a declarat Alin Toşca pentru FRF TV.

România – Liechtenstein | Alin Toşca a marcat primul gol pentru echipa naţională

România a avut un start fantastic în partida cu Liechtenstein. Elevii lui Mirel Rădoi au luat în serios avertismentul selecţionerului şi au pus „tunurile” pe cei de la Liechstentein.

Alin Toşca a deschis scorul în minutul 11 cu un şut superb de la marginea careului. Acesta a fost primul gol reuşit de fundaşul de 29 de ani în tricoul naţionalei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Macedonia de Nord – România, miercuri, 21:45, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Tricolorii, aşteptaţi cu mitraliere la hotel

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și