Închide meniul

Mesaj categoric pentru Mirel Rădoi înaintea duelului cu Germania. Jucătorul cerut de urgență în primul "11". "Greșește o dată la 10 ani"

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2021, 12:55

Mesaj categoric pentru Mirel Rădoi înaintea duelului cu Germania. Jucătorul cerut de urgență în primul "11". "Greșește o dată la 10 ani"

Hepta

Mesaj categoric pentru Rădoi

  • Jucătorul a fost rezervă cu Macedonia de Nord
  • Este cerut titular cu Germania

România a condus ostilitățile împotriva Macedoniei de Nord pe toata durata partidei. Elevii lui Rădoi au condus cu 2-0, dar au avut un colaps inexplicabil. Macedonia a marcat două goluri în numai 86 de secunde!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Rada a explicat că gafele fundașilor noștri ne vor costa scump împotriva Germaniei. Din această cauză cere de urgență ca Mirel Rădoi să-l titularizeze pe Camora în locul lui Bancu!

Mario Camora, cerut titular în România – Germania

„Mario Camora greșește o dată la zece ani, așa cum s-a întâmplat în meciul cu FCSB! În niciun caz, el nu este ieșit din formă. Nu va greși și în fața Germaniei, cu siguranță. Camora trebuie să fie titular duminică, pentru că în fața nemților nu mai scapi!

Reclamă

Cu Macedonia, benzile noastre au suferit mult, am văzut o lipsă de comunicare și pot să spun că am avut noroc, pentru că au fost superficiali la ocaziile lor. Ovidiu Popescu și Nicușor Bancu au fost neglijenți, iar fundașul de la FCSB a fost de fapt o soluție de avarie, pentru că el poate juca pe mai multe posturi”, a spus Ionuț Rada, fostul coleg al lui Mario Camora de la CFR Cluj, pentru ProSport.

Nicușor Bancu a fost alesul lui Rădoi pentru meciul cu Macedonia de Nord. Jucătorul Universității Craiova este recunoscut pentru aportul său ofensiv, dar are probleme pe faza de apărare. De același lucru se teme  și Ionuț Rada, în fața unor adversari precum Werner, Sane sau Havertz.

Reclamă

„Spre deosebire de Nicușor Bancu, Mario Camora este fundaș de meserie și asta va conta într-un meci cu Germania! Stă mult mai bine decât Bancu din punct de vedere defensiv și știe să se apere. Spre deosebire de Bancu, Mario are avantajul că s-a luptat cu mulți jucători foarte buni în cupele europene, așa cum vor fi și jucătorii Germaniei. În meciul de duminică, Mirel Rădoi are nevoie cu siguranță de o altă abordare”, a mai spus Ionuț Rada. 

Ionuț Rada și Mario Camora au fost coechipieri la CFR Cluj timp de aproape cinci sezoane. Aceștia au cucerit titlul împreună în stagiunea 2011-2012. 

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România – Germania se joacă duminică, de la 21:45

România a trecut de Macedonia de Nord, scor 3-2, iar următorul joc va fi Germania, pe 28 martie, de la ora 21:45, tot pe Arena Națională. Partida va fi în format live text pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

25 martie: România – Macedonia de Nord 3-2 (Arena Națională)
28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”