Închide meniul

Mirel Rădoi a pierdut vestiarul! Anunţul făcut de Marius Şumudică. "E grav! Cele două declarații nu au loc în portofoliul unui selecționer"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 6:42

Mirel Rădoi a pierdut vestiarul! Anunţul făcut de Marius Şumudică. "E grav! Cele două declarații nu au loc în portofoliul unui selecționer"

ProfimediaImages

Mirel Rădoi poate pleca de la echipa naţională a României

"Au fost două declarații care m-au frapat. La un selecționer, atât timp cât te întâlnești cu echipa o scurtă perioadă de timp și să declari că jucătorii nu au respectat ce le-ai cerut, sunt acuze destul de importante la adresa jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: E grav! Cele două declarații nu au loc în portofoliul unui selecționer

A doua sper să fie ironică: când a spus că după jocul de azi se așteaptă să aibă emoții și cu Liechtenstein. E grav! Cele două declarații nu au loc în portofoliul unui selecționer. N-are cum să fie declarația realistă. Dacă ne e frică și de Liechtenstein, nu mai mergem la război, nu ne mai batem cu nimeni. E ironic. Și să spui că jucătorii nu au făcut ceea ce le-am spus și le-am arătat la ședințele video, asta e grav!

Înseamnă că ședințele respective le faci degeaba sau nu sunt atenți, nu au capacitatea să înțeleagă. Când un selecționer spune că jucătorii nu m-au ascultat și nu au respectat ceea ce le-am cerut înseamnă că e grav, înseamnă că nu poți să conduci grupul", a spus Şumudică, citat de digisport.ro.

Mirel Rădoi, devastat după Armenia – România 3-2

Mirel Rădoi a avut o reacţie neaşteptată după eşecul cu Armenia. Pe lângă faptul că a anunţat că ar putea demisiona în următoarele zile, Mirel i-a atacat şi pe jucătorii naţionalei, care s-au făcut de râs la Erevan.

"Când aveam nevoie de atitudine şi determinare, când am întors scorul, ne-am relaxat crezând că adversarul nu mai poate întoarce rezultatul. Mi-e imposibil să înţeleg la ce altceva se gândesc jucătorii când sunt pe teren. Mi se pare ceva…e peste puterea mea de a înţelege la ce se gândesc ei. Analizăm adversarii şi totuşi greşim.

Reclamă

Mi-e greu să-i înțeleg în momentul în care ajung 1 contra 1 cu atacanții sau cu mijlocașii de bandă adverși și îi lăsăm să intre în interior, deși știm că nu trebuie. În această seară, momentele de blackout au fost mai mari decât în meciul cu Macedonia. În vestiar, la final, le-am spus tot aceste lucruri. După ce am primit acel cartonaş roşu, parcă echipa nu mai ştia să joace fotbal! Nu mai eram nici tehnici, așa cum se tot spune că suntem", a spus Rădoi, după meci, la Pro X. 

Reprezentativa României a rămas cu un singur succes în grupă. Armenii au maximum de puncte după cele trei etape.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Armenia - România 3-2
  • Mirel Rădoi ar putea demisiona după eşecul de la Erevan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și