Închide meniul

Mirel Rădoi a răbufnit când a fost întrebat de oferta Craiovei. "Se încearcă destabilizarea atmosferei de la naţionala României"

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 noiembrie 2020, 17:25

Mirel Rădoi a răbufnit când a fost întrebat de oferta Craiovei. "Se încearcă destabilizarea atmosferei de la naţionala României"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi menţine suspansul la echipa naţională

  • Mirel Rădoi, mesaj pentru Florin Prunea
  • Irlanda de Nord - România, miercuri, 21:45, LIVE TEXT pe AS.ro

Rădoi este dorit la Universitatea Craiova de Mihai Rotaru. Patronul oltenilor îl vede înlocuitorul perfect pentru Cristiano Bergodi, plecat de la echipă după înfrângerea cu Chindia Târgovişte, scor 0-1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi îl ţine în aşteptare pe Mihai Rotaru

Întrebat de ce nu a pus capăt speculaţiilor, Mirel s-a ferit să ofere un răspuns categoric înaintea meciului din Liga Naţiunilor.

"Deja s-a discutat prea mult! Am spus-o foarte clar, suntem la echipa naţională. Oricum, am văzut că s-a decis în privinţa viitorului meu fără ca eu să ştiu ceva. Dacă aş spune că voi merge la Olimpiadă, e clar că nu voi merge la Craiova şi tot aşa", a spus Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Reclamă

Selecţionerul l-a taxat totuşi pe Florin Prunea. Fostul portar al naţionalei României a declarat că Rădoi va semna sigur cu vicecampioana Ligii 1.

"Ar trebui să răspundă Florin Prunea la întrebările pe care mi le puneţi. Tot ceea ce se întâmplă, de obicei, cu o zi înainte de meci sau chiar în ziua meciului, sunt lucruri care încearcă să destabilizeze atmosfera la echipa naţională prin diferite declaraţii", a transmis Rădoi.

Reclamă

Florin Prunea: "300% Rădoi va fi antrenorul Craiovei"

"Eu, din ce ştiu, va fi antrenorul Universităţii. Oamenii cu care am vorbit, de la Craiova, mi-au spus că da, va fi antrenorul Universităţii. Îţi spun eu, 300% va fi Rădoi la Craiova.

Da, Mirel Rădoi va fi viitorul antrenor şi foarte bine face! Face foarte bine că se duce la Craiova. E oltean în primul rând. Chiar dacă nu a jucat la Universitatea, foarte bine că va antrena acolo!", a declarat, în urmă cu două zile, Florin Prunea.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”