Închide meniul

Mirel Rădoi îl aşteaptă pe Haaland în România: "Avem o revanşă de luat! Nu ne este teamă în cazul unei infecţii majore în lotul Norvegiei"

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2020, 13:51

Mirel Rădoi îl aşteaptă pe Haaland în România: "Avem o revanşă de luat! Nu ne este teamă în cazul unei infecţii majore în lotul Norvegiei"

Zuma Press / Johann Groder via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

  • Naţionala Norvegiei nu a fost lăsată să decoleze spre România
  • Rădoi vrea revanşa cu naţionala lui Haaland

În lotul Norvegiei a fost depistat un caz pozitiv şi, conform legislaţiei din Norvegia, starurile din naţională au fost întoarse din drum chiar de pe aeroport. Rădoi îl aşteaptă pe Haaland în România pentru a-şi lua revanşa după umilinţa de la Oslo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu, nu ne este teamă dacă ar fi cazul unei infecţii majore în lotul Norvegiei. Vrem să arătăm altfel decât la meciul tur. Avem o revanşă de luat. În acest moment nu putem vorbi despre alte riscuri care ar putea apărea. Sunt legile ţării dumneavoastră şi nu pot comenta. Pentru noi şi pentru Norvegia ar fi important să se dispute această partidă", a spus Mirel Rădoi în cadrul unei conferinţe de presă.

"Cred că gândurile noastre nu se referă la câţi jucători s-au infectat. Suntem concentraţi la meci, ştim că nu ajung în această seară. Sper că mâine pot veni pentru că toţi ne dorim să jucăm acest meci", a spus şi Alexandru Maxim.

Reclamă

Mirel Rădoi: "Cel mai important e ca acest meci să se dispute pe teren"

Selecţionerul României spune că nu ar avea nimic împotrivă în cazul în care partida cu Norvegia s-ar reprograma. 

"Dacă astea ar fi punctele comune pentru ambele echipe, nu am avea nimic de comentat pentru a se reprograma această partidă. În mod normal nu am avea nicio problemă, dar nu depinde de noi.

Reclamă

Cred că cel mai important e ca acest meci să se dispute pe teren. Trebuie să cădem de comun acord în privinţa orei partidei, dar nu am avea nimic de comentat dacă s-ar reprograma", a mai spus Mirel Rădoi. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: "A venit el şi a tăiat în carne vie"
Liga 1 • 7 mart., 14:55
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: „A venit el şi a tăiat în carne vie”
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului
Fotbal extern • 5 mart., 20:36
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului: „A câștigat toate trofeele”
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City - Manchester United
Premier League • 3 mart., 18:45
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City – Manchester United. Cum a trimis din 2 metri