Închide meniul

Mirel Rădoi vrea să plece de la națională! 6 antrenori români, de renume, sunt liberi de contract și ar putea să îi ia locul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 5:33

Mirel Rădoi vrea să plece de la națională! 6 antrenori români, de renume, sunt liberi de contract și ar putea să îi ia locul

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi, dispus să îşi dea demisia de la naţională

Nu mai puțin de 6 antrenori români, de renume, sunt liberi de contract, iar FRF ar putea negocia cu ei. Aceştia sunt:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Răzvan Lucescu
  • Cosmin Olăroiu
  • Dan Petrescu
  • Marius Șumudică
  • Gică Hagi
  • Victor Pițurcă

LPF cere schimbarea selectionerului

Conducerea Ligii îi atacă pe omologii lor de la FRF, iar Justin Ștefan cere schimbări atât la nivel sportiv, cât și administrativ.

"De mâine trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF, atât la nivel administrativ, cât și la nivel sportiv.

Dan Petrescu, Hagi, Olăroiu, Rednic, Reghe? Cred că trebuie să terminăm cu experimentele", a scris Justin Ștefan pe contul său de Facebook.

România, învinsă de Armenia în preliminariile CM 2022

România a pierdut meciul cu Armenia, de la Erevan, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Alexandru Cicâldău a reuşit o "dublă", dar adversarii au înscris de trei ori.

Reclamă

Gazdele au deschis scorul prin Spertsyan, al cărui execuţie nu a putut fi scoasă de Niţă. Avantajul armenilor a ţinut numai 8 minute. Cicâldău a restabilit egalitatea cu primul său gol în tricoul naţionalei. Mijlocaşul a reuşit chiar "dubla", în minutul 72, din pasa coechipierului de la Craiova, Bancu.

Finalul de meci a adus dezastrul. George Puşcaş a văzut cartonaş roşu, în minutul 78, iar armenii au profitat. Haroyan a făcut 2-2 cu trei minute înainte de final. A urmat o nouă gafă în apărare, taxată de arbitru. "Centralul" a arătat penalty, iar Basreghyan a făcut 3-2. Românii nu au mai avut timp să revină şi au suferit un eşec istoric!

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după o întoarcere incredibilă de scor 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off Vezi toate știrile
Citește și