Închide meniul
Foto

Naţionala României a ajuns la Budapesta, pentru meciul cu Israel! Surpriza de care au avut parte „tricolorii” în Ungaria

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 16 noiembrie 2023, 22:27

Naţionala României a ajuns la Budapesta, pentru meciul cu Israel! Surpriza de care au avut parte „tricolorii” în Ungaria

Naţionala României a ajuns la Budapesta, pentru meciul cu Israel!

Imagine cu sosirea naţionalei la Budapesta / frf.ro

Naţionala României a ajuns la Budapesta, pentru meciul cu Israel! După un drum de aproximativ 3 ore, din care o oră cu avionul, echipa naţională a ajuns în capitala Ungariei, unde va fi cazată în aceste zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul Israel – România se joacă sâmbătă, de la ora 21:45 în micuţa localitate Felcsut. Stadionul din Felcsut are circa 3.800 de locuri.

Naţionala României a ajuns la Budapesta, pentru meciul cu Israel!

Potrivit gsp.ro, jucătorii naţionalei au avut parte de o surpriză la hotelul Hilton, unde au fost cazaţi. Cu 5 minute înaintea sosirii autocarului naţionalei, la hotel a ajuns un alt autocar, cu turişti. Cei care se ocupă de securitate au oprit grupul de turişti, făcându-le loc jucătorilor naţionalei.

„Tricolorii” au efectuat dimineaţă ultima şedinţă de pregătire înainte de plecarea la Budapesta. România este, în acest moment, pe locul 2 în grupa I de calificare la EURO, la egalitate cu liderul Elveţia.  Ambele naţionale au 16 puncte. Israel se află pe locul 3, cu 12 puncte.

Israel a obţinut ieri seară un egal, tot la Felcsut, cu Elveţia, 1-1. Elveţienii au condus din minutul 36, după ce a marcat Vargas, dar au fost egalaţi în minutul 88, după un gol al lui Weissman. Meciul dramatic a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

În cazul nefericit al unei înfrângeri cu Israel, România are nevoie să învingă Elveţia în ultimul meci, pe care „tricolorii” îl vor juca marţea viitoare acasă, pe Arena Naţională. România – Elveţia va fi LIVE EXCLUSIV pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

România, la un pas de EURO 2024! Cum ar arăta o grupă „a morţii” pentru România şi care ar fi cea mai accesibilă tragere la sorţi

România e la un pas de EURO 2024, după meciul Israel – Elveţia 1-1. O posibilă „grupă a morţii” pentru România include 3 naţionale deosebit de puternice: Franţa, Spania şi Olanda.

La polul opus, cea mai accesibilă grupă pentru România ar fi cu Turcia, Albania şi Scoţia.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată „grupa morţii” pentru România dacă se califică la EURO 2024:

  • Franța
  • Spania
  • Olanda
  • România

Cum arată cea mai uşoară grupă pentru România dacă se califică la EURO 2024:

  • Turcia
  • Albania
  • Scoția
  • România

Scenariul în care România, Elveția și Israel se califică la EURO 2024

România, Elveția și Israel se pot califica toate trei la EURO 2024, scenariul nefiind chiar unul nerealist. Dacă primele două vor ajunge la competiția din Germania, calificate din Grupa I, israelienii mai au o șansă de a merge la EURO.

Astfel, dacă România nu pierde duelul de la Budapesta, cu Israel, tricolorii și elvețienii se vor califica la EURO 2024, locul în Grupa I al fiecăreia urmând a fi stabilit pe 21 noiembrie, în meciul direct de pe Arena Națională, transmis în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

În această situație, conform uefa.com, Israel va ajunge la play-off-ul din martie 2024, care va stabili ultimele trei echipe calificate la EURO 2024.

Israel se va afla astfel printre cele 12 echipe cu rezultate notabile în Nations League, ediția 2022-2023, care vor lupta pentru ultimele trei locuri disponibile pentru EURO.

Cele 12 echipe vor fi împărțite în trei grupe și vom avea parte de un sistem eliminatoriu, cu semifinale și finală, într-o singură manșă. Cele trei câștigătoare vor obține biletele pentru EURO 2024.

Scenariile care aduc calificarea României la EURO 2024

Se ştiu scenariile care aduc calificarea României la EURO 2024. Elveţia a ratat şansa de a se califica deja la turneul final, după remiza cu Israel. „Tricolorii” au nevoie de un punct din duelul cu israelienii, pentru a se califica la EURO 2024.

România se va duela cu Israel pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, în Ungaria. Meciul e în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, „tricolorii” vor da bătălia finală cu Elveţia, pe Arena Naţională.

România îşi va asigura biletele pentru EURO 2024 dacă nu va pierde cu Israel. În cazul unui egal, „tricolorii” vor acumula 17 puncte şi Israel 13, cu un meci rămas de disputat.

În cazul în care România va fi învinsă de Israel, lucrurile se complică. Israel va acumula 15 puncte, apropiindu-se la un singur punct de România. „Tricolorii” vor avea astfel nevoie de victorie în utlimul meci, cu Elveţia, pentru a-şi asigura prezenţa la EURO 2024.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și