Închide meniul

"Poate fi liderul naționalei în următorii ani!" Adrian Mutu a vorbit cu Pirlo despre Drăgușin

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2020, 19:22

"Poate fi liderul naționalei în următorii ani!" Adrian Mutu a vorbit cu Pirlo despre Drăgușin

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Adrian Mutu, cuvinte mari la adresa lui Radu Drăgușin

  • Adrian Mutu, cucerit de Radu Drăgușin
  • Ce a vorbit Mutu cu Andrea Pirlo

Adrian Mutu consideră acesta poate deveni un adevărat lider atât pentru naționala U21, cât și pentru cea de seniori. Drăgușin a debutat la Juventus, în meciul din Champions League cu Dinamo Kiev

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E la U21 pe merit, dacă nu avea COVID era și la meciul cu Danemarca. Mă bucur, e un lucru mare să debutezi la 18 ani la Juventus. Am vorbit cu el, i-am spus că e important, e un vis devenit realitate. Am simțit și eu la Argeș, la Dinamo, la Inter, dar i-am spus că nu înseamnă nimic, dacă nu ai continuitate și nu rămâi acolo.

I-am zis că trebuie să muncească mult, pretențiile cresc. Fotbalul adevărat, pentru el, acum începe. Pentru el ar fi bine să joace titular meci de meci la Juventus”, a zis Mutu pentru Prosport.

Reclamă

Mutu a vorbit cu Pirlo despre Radu Drăgușin

Adrian Mutu a mai spus că a vorbit și cu antrenorul lui Drăgușin de la Juventus, Andrea Pirlo. ”Briliantul” spune că Pirlo are mare încredere în fundașuul român de 18 ani.

Pirlo are încredere în el ca jucător, îl apreciază. Drăguşin nu ar trebui să se transfere în iarnă, ci să lase sezonul să se termine. Pirlo poate îi va da șansă să joace mai mult, îl apreciază. Dacă va fi titular la Juve la 19-20 de ani, poate fi viitorul lider al naționalei”, a explicat Mutu.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 23:15
Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!