Închide meniul

Rădoi a predat armele! ”Sper să nu luăm multe” Selecționerul, la pământ după umilința cu Norvegia: ”Nu am nicio scuză”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 11 octombrie 2020, 18:41

Rădoi a predat armele! ”Sper să nu luăm multe” Selecționerul, la pământ după umilința cu Norvegia: ”Nu am nicio scuză”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi este selecționerul României

”În mometul în care joci de o asemenea manieră nu poți să pui prea mare accent pe posesie sau să ai pretenție de la o asemenea partidă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un lucru pe care nu îl înțeleg este cum o echipă care a jucat 120 de minute a făcut doar 3 schimbări și noi, echipă care am jucat doar 90 de minute nu am putut fi mai proaspeți în seara asta.

În seara asta nu pot să remarc nici atitudine, nici reacție, dacă nu am făcut-o până acum nu pot să o fac nici acum. În continuare ne asumăm responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă.

Rădoi: ”Vorbim de o umilință”

Indiferent de ceea ce o sa discutați, nu e vorba de un rezultat drastic, vorbim de o umilință. Schimbarea echipei de la Islanda. 

Nu e vorba neapărat de atitudine, ci în privința jocului pe care voiam să îl prestăm. 

Reclamă

Să facem presing, să recuperăm mingea cât mai departe de poarta adversă, să avem prospețime față de adversar.

Putem spune că între cele două echipe aliniate, în Islanda și aici, nu există o mare diferență. Nu știu ce scuze am putea să mai găsim.

Probabil că în următoarea perioadă la fel  o să trebuiască să schimbăm, pentru că oricum rezultate nu avem, cineva trebuie să își asume această schimbare de generație și probabil că vom apărea din ce în ce mai mulți jucători. 

Reclamă 4 / 0/3

Sper ca ei să înțeleagă cum sunt situațiile de la echipa mare, care sunt cerințele și să nu mai apare astfel de rezultate”, a declarat Mirel Rădoi la Pro X.

Rădoi se teme de meciul cu Austria: ”Sper să nu luăm multe”

Roâmânia a pierdut fără drept de apel în Norvegia, scor 0-4, iar selecționerul se privește cu frică spre meciul cu Austria.

Sincer, la ce gânduri mă trecut acum, mă gândesc doar la o limitare de scor, să nu pățim și cu Austria ce-am pățit în seara asta.

M-ați rugat să fiu sincer, v-am răspuns sincer, cu gândurile pe care le am acum. Poate mâine dimineață mă voi trezi altfel. Mă gândesc că odată cu necalificarea contra Islandei am eșuat. 

Noi, staff-ul tehnic, nu am reușit să îi remontăm pe jucători și probabil că s-a văzut și în această seară că, din punct de vedere mental, nu am fost în stare să ne ridicăm la miza acestei partide”, a mai spus Mirel Rădoi.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și