Închide meniul

Reacția lui Răzvan Lucescu, după cele trei meciuri de coșmar ale naționalei: "Noi nu avem asta!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2020, 15:23

Reacția lui Răzvan Lucescu, după cele trei meciuri de coșmar ale naționalei: "Noi nu avem asta!"

Sputnik / Alexey Filippov via Hepta

Răzvan Lucescu

România a pierdut toate cele trei meciuri jucate în luna octombrie: 1-2 cu Islanda, 0-4 cu Norvegia și 0-1 cu Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu mă surprinde această situaţie, pentru că putem vorbi despre un fotbal în criză mare, aşa cum vorbim despre o societate în criză, iar fotbalul e oglinda societăţii. Avem jucători de talent, dar nu e suficient. E nevoie să evolueze, să aibă o educaţie profesională, pe care noi nu o avem. E nevoie să joace la echipe competitive, să dea un alt gen de încredere. Nu avem nici aceste lucruri. 

Dacă nu le avem pe astea, avem nevoie de jucători care să evolueze în afară la cluburi care să-i folosească, dar sunt puţini titulari afară. Sunt destule probleme. Dar nu înseamnă că nu se schimbă ceva în doi-trei ani, conjuncturile sunt importante în viaţă şi în fotbal", a spus Răzvan Lucescu pentru Look Sport.

Mirel Rădoi se gândește că ar putea fi demis

Tricolorii au pierdut trei meciuri în decurs de șapte zile, iar Mirel Rădoi se gândește tot mai mult că ar putea fi demis de oficialii Federației.

"Nu știu dacă putem vorbi de reconfirmare. Să vedem care au fost progresele, dacă au fost. Vedem ce va fi în următoarele două meciuri. Dacă nu, după dubla din noiembrie discutăm. Dacă nu sunt progrese, poate e timpul să apară alții.

Reclamă

Probabil luna viitoare multă lume va fi mai fericită. Poate vom câștiga cele două meciuri și va fi mult mai ușor pentru toată lumea", a declarat Mirel Rădoi la PRO X.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și