Închide meniul

"Să nu joace!" Ianis Hagi și Florin Tănase, avertizați înainte de România – Macedonia de Nord: "O să fie urât pentru ei"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2021, 11:41

"Să nu joace!" Ianis Hagi și Florin Tănase, avertizați înainte de România – Macedonia de Nord: "O să fie urât pentru ei"

SportPictures / SPORT PICTURES via Hepta

Tricolorii, avertizați

Boban Nikolov a evoluat în Liga 1 pentru Viitorul, în perioada 2012-2015. El a fost coleg cu mai multe vedete din selecționata lui Rădoi, printre care Ianis Hagi și Florin Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertisment pentru Ianis Hagi și Florin Tănase

„Da, o să fie un meci special pentru mine, până acum am jucat doar o dată contra României, la U21, atunci cred că era echipa cu foştii mei colegi, Bălaşa, Tănase, Mitriţă, Nedelcu.

 I-am bătut 2-1, aşa că sper ca şi a doua oară să vină norocul. Să fie norocul de partea mea", a spus Boban Nikolov pentru Telekom Sport.

Meciul dintre România și Macedonia de Nord se va juca pe 25 martie. Va fi prima etapă din campania de calificări pentru Campionatul Mondial din 2022, organizat în Qatar. Tricolorii au fost repartizați în grupa J, alături de Germania, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

Boban Nikolov chiar a luat legătura cu foștii săi coechipieri, pe care nu-i va menaja în timpul partidei.

Reclamă

"Am vorbit şi cu Florin Tănase, şi cu Ianis Hagi, şi, dacă joc eu, am vorbit cu ei că e mai bine să nu joace. Eu joc mijlocaş central, aşa că o să ne ciocnim şi o să fie urât pentru ei. Chiar ne-am bucurat că o să ne întâlnim şi o să jucăm, chiar sper să fie un meci frumos,

 România e o echipă foarte bună şi cu tradiţie. O să ne aştepte un meci greu, am tot respectul pentru România şi sunt jucători foarte buni, aşa că o să vedem, noi plecăm cu şansa a doua”, a mai spus Boban Nikolov

După experiența din România, Nikolov a jucat în Ungaria, după care a ajuns în Italia. El evoluează în prezent pentru Leece, în Serie B. 

Reclamă 4 / 0/3

26 de ani are Boban Nikolov, care este cotat de Transfermarkt la 750.000 de euro. 

Programul României în calificările pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022

25 martie 2021: România – Macedonia de Nord

28 martie 2021: România – Germania 

2 septembrie 2021: Islanda – România

5 septembrie 2021: România – Liechtenstein

8 septembrie 2021: Macedonia de Nord – România

8 octombrie 2021: Germania – România

Reclamă

11 octombrie 2021: România – Armenia

11 noiembrie 2021: România – Islanda 

14 noiembrie 2021: Liechtenstein – România

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și