Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Adrian Mutu, program special pentru tricolori la Euro U21! Titularii au primit masaj, restul au ieșit la alergat

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2021, 15:15

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Adrian Mutu, program special pentru tricolori la Euro U21! Titularii au primit masaj, restul au ieșit la alergat

FRF

Programul lui Mutu pentru tricolori

Adrian Mutu a împărțit lotul în două grupe. Titularii din meciul cu Olanda au rămas la hotel pentru refacere. Aceștia au făcut masaj, saună, bazin cu apă caldă și bazin cu apă rece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Restul jucătorilor din lotul lui Mutu au mers la baza de pregătire. Ei au efectuat antrenamente normale. A fost prezent și Cosmin Contra, delegat din partea UEFA. 

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Andrei Ciobanu, golul turneului

România U21 a început bine duelul cu selecționata similară a Olandei. Olimpiu Moruțan a pus pericol la poarta adversă cu două acțiuni individuale. Cu toate acestea, olandezii au fost cei care au deschis scorul. Schuurs a marcat în minutul 16, în urma unui corner.

Elevii lui Mutu nu s-au lăsat mai prejos. Mățan a scos o lovitură liberă într-o poziție bună. Lângă balon s-au poziționat Andrei Ciobanu și Olimpiu Moruțan.

Cel care a executat a fost jucătorul Viitorului. Șutul lui Ciobanu s-a dus aproape de vinclu. Portarul Scherpen n-a avut nicio șansă! VEZI GOLUL AICI

Reclamă

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Programul României la EURO U21

România mai are de disputat două meciuri din faza grupelor la turneul final găzduit de Ungaria şi Slovenia. În premieră, fazele eliminatorii vor loc în altă perioadă: 31 mai şi 6 iunie 2021.

Cum arată clasamentul grupei României

1. Germania 3 puncte
2. Olanda 1 punct
3. România 1 punct
4. Ungaria 0 puncte

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și