Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Primele detalii după accidentarea lui Florinel Coman. "A simțit o durere destul de mare"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 5:51

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Primele detalii după accidentarea lui Florinel Coman. "A simțit o durere destul de mare"

Captură Pro TV

Florinel Coman s-a accidentat

"Așteptăm să vedem rezultatul final după ce va face o rezonanță magnetică. În momentul de față, nu e foarte clar. Nu a simțit o înțepătură, ca să spun că e leziune musculară, dar nici nu pot spune că este ceva și va reveni foarte repede pe teren, pentru că a simțit o durere destul de mare”, a spus Rădoi, la conferinţa de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Florinel Coman s-a accidentat în meciul cu Macedonia de Nord

În minutul 10, Florinel Coman a rămas întins pe gazon, cu capul pe genunchi, aşteptând ajutorul medicilor. Asta chiar dacă nu a fost atins de nimeni. "Nu mai pot", le-a transmis Coman acestora, fiind înlocuit cu Valentin Mihăilă.  

Florinel Coman a avut mari probleme în acest sezon la FCSB. Acesta s-a accidentat în partida cu Backa Topola şi a lipsit multe luni de pe teren. Titularizarea lui Florinel Coman a reprezentat o adevărată surpriză pentru toată lumea.

"În momentul în care ești pe primul loc în Liga 1 și FCSB are cel mai bun atac, iar tu ai avut câteva realizări… Este o surpriză, asta e surpriza lui Rădoi.

Eu cred că s-a mers pe tripleta asta, cu Man și Tănase. Cu siguranță vom vedea o altă formulă la meciul cu Germania", a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

Reclamă

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și