Închide meniul
Foto

„Tricolorii” au revenit în țară după calificarea la EURO 2024. Imagini de senzație cu echipa națională, de pe aeroport

Alex Ioniță Publicat: 19 noiembrie 2023, 14:05

Reclamă
„Tricolorii” au revenit în țară după calificarea la EURO 2024. Imagini de senzație cu echipa națională, de pe aeroport

„Tricolorii” au revenit în țară după calificarea la EURO 2024

Sosirea echipei naționale, după partida cu Israel, din Ungaria / Antena Sport

„Tricolorii” au revenit în țară după calificarea la EURO 2024. Întreg lotul pregătit de Edi Iordănescu, dar și staff-ul tehnic al echipei naționale s-a întors în țară, după ce s-au calificat la EURO 2024, în meciul cu Israel, care a avut loc în Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reprezentativă a României s-a calificat la turneul final din Germania după 2-1 cu Israel. Pentru „tricolori” urmează partida cu Elveția, care va fi în diret pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe data de 21 noiembrie, de la ora 21:45.

„Tricolorii” au revenit în țară după calificarea la EURO 2024. România e pregătită pentru meciul cu Elveția

Moralul echipei naționale a fost unul senzațional la sosirea în țară, de pe aeroportul din Otopeni. Jucătorii României au fost fotografiați cu zâmbetul pe buze. Fericirea „tricolorilor” este acum la cote maxime, având în vedere că s-au calificat la EURO 2024. (VEZI IMAGINI CU SOSIREA ECHIPEI NAȚIONALE ÎN GALERIA FOTO)

Odată ajunși în țară, jucătorii pregătiți de Edi Iordănescu se vor antrena pentru duelul cu Elveția. Miza partidei este una una uriașă, având în vedere faptul că România poate să fie repartizată în urna a 2-a la tragerea la sorți a grupelor pentru EURO, care va avea loc pe data de 2 decembrie, la Hamburg.

Pentru a realiza acest lucru, selecționata pregătită de Edi Iordănescu are nevoie de un rezultat pozitiv în duelul de pe Arena Națională. Totuși, la acest meci, jucătorii echipei naționale vor avea parte și de sprijinul unui stadion plin, care speră la o performanță de senzație a „tricolorilor”.

Reclamă

Oficialii UEFA au reacționat după ce România s-a calificat la EURO 2024

Oficialii UEFA au reacționat după ce România s-a calificat la EURO 2024. Reprezentanții forului de la Nyon au vorbit despre rezultatul obținut de elevii lui Edi Iordănescu, în meciul cu Israel.

„România a făcut suficient pentru a se califica la EURO 2024, după ce și-a învins adversarii într-un meci jucat la Felcsut. Eran Zahavi a marcat pentru Israel după doar două minute, în urma unei lovituri de cap la colțul lung.

Însă, România a răspuns rapid. George Pușcaș a ‘făcut curățenie’ după șutul splendid al lui Denis Drăguș, care s-a izbit de vinclu.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a marcat golul decisiv după o oră de joc, cu un șut la firul ierbii plasat lângă stâlpul porții, dar ratarea lui Valentin Mihăilă a permis un final cu emoții.

Informație-cheie: Meciul a avut loc la 30 de ani distanță de momentul în care Anghel Iordănescu – tatăl actualului selecționer – obținea rezultatul care o califica pe România la Cupa Mondială”, au publicat oficialii forului continental, prin intermediul uefa.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și