Închide meniul

UEFA a clarificat situaţia! Norvegia nu riscă descalificarea. Cum arată clasamentul grupei României

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 noiembrie 2020, 5:34

UEFA a clarificat situaţia! Norvegia nu riscă descalificarea. Cum arată clasamentul grupei României

ProfimediaImages

UEFA a anulat meciul României cu Norvegia şi nu vom avea duelul Tătăruşanu - Haaland

Echipa lui Haaland va pierde meciurile cu România şi Austria, dacă nu va exista o echipă secundă care să facă deplasarea la Viena. Nu se pune problema ca UEFA să "umble" la celelalte puncte acumulate până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru se întâmplă în cazuri excepţionale, atunci când o federaţie desconsideră o competiţie a forului european. Nu este cazul acum, ţinând cont că norvegienii au fost nevoiţi să respecte o decizie a autorităţilor.

Explicaţia dată de UEFA după ce meciul România – Norvegia a fost anulat

"Dacă partida nu poate fi reprogramată, UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body va lua o decizie. Federația care este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau pentru imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei va fi declarată ca pierzătoare prin forfait de către UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body. 

Dacă se ajunge la concluzia că ambele echipe sunt responsabile sau niciuna dintre ele nu este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei, nu poate fi declarat forfait. Dacă meciul nu poate fi declarat forfait, rezultatul partidei va fi decis prin tragere la sorți (1-0, 0-1 sau 0-0) de către administrația UEFA”, se mai arată pe site-ul frf.ro.

Clasamentul grupei cu o victorie la "masa verde" a României

1. Austria 9 puncte (cu două jocuri rămase)
2. Norvegia 9 puncte (un joc rămas)
3. România 7 puncte (un joc rămas)
4. Irlanda de Nord 1 punct (două jocuri rămase)

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și