Închide meniul

VIDEO emoționant! Camora, cu lacrimi în ochi la primul interviu în tricoul naționalei României

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 6 octombrie 2020, 7:32

VIDEO emoționant! Camora, cu lacrimi în ochi la primul interviu în tricoul naționalei României

România - Grecia. Mario Camora, ironizat

frf.ro

Fundașul stânga a avut lacrimi în ochi în momentul în care a răspuns la întrebarea cui îi va dărui primul tricou de la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aș fi dat tricoul celui care m-a crescut, din păcate nu mai este printre noi. Este acolo sus și cred că e mândru. O să-i dau tricoul nevestei mele”, a spus Camora, cu lacrimi în ochi, într-un interviu acordat FRF.

Camora, în fața meciului carierei

Cel mai probabil, Mirel Rădoi va miza pe Mario Camora încă din primul minut al partidei cu Islanda. Fundașul stânga abia așteaptă partida și susține că ”este meciul carierei”.

La început, nu credeam că voi rămâne aici, dar am decis că viitorul meu este în România după ce mi-am cunoscut familia. Știu că aș avea o ușă deschisă să lucrez aici în fotbal chiar și după ce mă retrag ca jucător. 

Fără niciun dubiu, e meciul carierei mele. Este prima dată când sunt la lot, nu contează dacă voi juca sau nu, va rămâne mereu în memoria mea. Sper să reușim să ne calificăm, ăsta e clar obiectivul nostru.

Reclamă

Trebuie să facem ce ne spune antrenorul, pentru că a studiat mai mult adversarul. Trebuie să fim pregătiți mental, fizic și să fim disciplinați pe teren”, a mai spus Camora.

Camora a evitat să le răspundă fanilor

Nu am niciun mesaj pentru suporterii care au criticat convocarea lui Mario Camora. Nu am şi nici nu am cum să am, pentru că aş pleca în dezavantaj din prima. Ei reprezintă o mare parte a suporterilor români, au fost, sunt şi vor fi mereu în tribune. 

Noi ne putem încheia mandatul, putem pleca mai departe, dar ei vor fi mereu alături de echipă. Nu am ce să le transmit şi nici nu am cum să câştig dacă voi încerca să am o bătălie cu ei”, susține Camora.

Reclamă 4 / 0/3

Camora vrea să devină antrenor

Fundașul portughez a anunțat că vrea să devină antrenor după ce va renunța la fotbal și deja s-a înscris la cursuri în țara sa natală.

Aș vrea să fiu antrenor. Acum sunt înscris la școală, că trebuie să o termin, n-am terminat-o în Portugalia”, spune Camora.

VIDEO cu interviul acordat de Camora

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și