Închide meniul

Edi Iordănescu, cuvinte de laudă la adresa rivalilor înainte de FCSB – CFR Cluj. "Întâlnim cea mai bună echipă a lor din ultimii ani!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 16:24

Edi Iordănescu, cuvinte de laudă la adresa rivalilor înainte de FCSB – CFR Cluj. "Întâlnim cea mai bună echipă a lor din ultimii ani!"

As.ro

Edi Iordănescu a vorbit înainte de FCSB - CFR Cluj

Campioana en-titre a câştigat ultimele patru derby-uri fără să primească gol. Tehnicianul CFR-ului este sigur că jucătorii săi vor avea o misiune mult mai dificilă acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "Nu există o favorită în FCSB – CFR Cluj"

"Un adevărat derby. Consider că nu există o favorită şi este un joc deschis oricărui rezultat. Dacă aş spune altceva, ar însemna să fiu ipocrit. Rămân la părerea că întâlnim cea mai bună FCSB din ultimii ani buni, o echipă care a crescut foarte mult, cu foarte mulţi jucători talentaţi, jucători care s-au maturizat între timp. Majoritatea cred că au făcut pasul de la mari promisiuni la certitudini, ca dovadă sunt în circuitul echipei naţionale.

Întâlnim un adversar care a marcat foarte mult, care a avut continuitate. Îmi aduc aminte că, în momentul în care am venit, aveau goluri marcate cât noi şi Craiova la un loc. Chiar peste! Din fericire pentru noi am reuşit să recuperăm şi punctele, dar şi golurile distanţă.

Ne aşteptăm la un joc foarte greu, cred că ei au avantajul terenului propriu şi mai mult decât atât, este avantajul faptului că noi avem probleme medicale destul de importante. Suntem limitaţi ca şi soluţii", a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

FCSB şi CFR Cluj sunt la egalitate de puncte după primele 27 de etape. Roş-albaştrii sunt pe primul loc datorită golaverajului. O singură victorie a obţinut echipa lui Gigi Becali în ultimele 14 meciuri directe.

Reclamă

Derby-ul FCSB – CFR Cluj va fi vineri, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Când va avea loc Supercupa României, între CFR Cluj şi FCSB

FRF a stabilit data la care va avea loc Supercupa României. Campioana, CFR Cluj, şi câştigătoarea Cupei, nu s-au putut înfrunta înaintea de startul sezonului din cauza pandemiei de coronavirus.

"Meciul dintre campioana României și câștigătoarea Cupei României, CFR Cluj și FCSB, se va juca pe 15 aprilie, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești", a anunţat şeful Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, după Comitetul Executiv de astăzi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și