Închide meniul

Emoții de nedescris pentru vedeta care a fost părăsită de soț în cel mai dificil moment al vieții. Reacția de milioane a fiului minor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 mai 2021, 8:12

Emoții de nedescris pentru vedeta care a fost părăsită de soț în cel mai dificil moment al vieții. Reacția de milioane a fiului minor

Profimediaimages

Sara Carbonero a fost 11 ani într-o relație cu Iker Casillas

Legenda lui Real Madrid și fosta soție au de împărțit bunuri a căror valoare care se ridică la 350 de milioane de euro. Din moment ce Sara a primit custodia celor doi copii, Martin şi Lucas, de 7, respectiv 4 ani, o sumă importantă îi va intra în conturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sara Carbonero, postare virală pe rețelele sociale

De Ziua Mamei, jurnalista a postat pe contul ei de Instagram ce cadou a primit de la unul dintre fiii ei. Acesta i-a făcut un desen, iar mesajul a fost impresionant.

"Viața nu vine cu un manual de instrucțiuni, vine cu o mamă. La mulți ani de Ziua Mamei", se putea vedea pe desen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero)

Postarea a devenit imediat virală. A strâns 100.000 de aprecieri în numai o zi. Au fost și multe comentarii emoționante, unul dintre acestea venind de la iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez.

Reclamă

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată. Iker a fost din nou alături de ea, dar, după câteva săptămâni cei doi au făcut anunţul despărţirii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și