Închide meniul

"Era chiar ziua de naştere a fiului ei". Noi detalii despre decesul fostei iubite a lui Jerome Boateng. Poliţiştii au demarat o anchetă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2021, 14:52

Reclamă
"Era chiar ziua de naştere a fiului ei". Noi detalii despre decesul fostei iubite a lui Jerome Boateng. Poliţiştii au demarat o anchetă

Instagram Kasia Lenhardt

Kasia Lenhardt a încetat din viaţă la 25 de ani

Poliţiştii au început o anchetă, iar prima ipoteză luată în calcul este cea a sinuciderii. Prietenii fotomodelului din Polonia au anunţat că aceasta era extrem de afectată de modul în care Boateng a pus capăt relaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta iubită a lui Jerome Boateng, Kasia Lenhardt, găsită moartă în apartament

Kasia ar fi decedat chiar în ziua în care fiul ei împlinea şase ani. Copilul era dintr-o altă relaţie, pe care a avut-o la vârsta de 19 ani.

"Ieri era chiar ziua de naştere a lui Noah. Kasia era singură acasă. Un membru al familiei a sunat la poliţie, s-a îngrijorat după ce nu a reuşit să dea de ea.

A murit la o săptămână după ce Jerome a oferit un interviu în care a declarat că şi-a încheiat relaţia cu ea. A spus câteva lucruri urâte despre Kasia şi ea era foarte supărată. Sper ca adevărul să iasă la lumină", a declarat un prieten al Kasiei, pentru Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)

Reclamă
Reclamă

Ultimul mesaj postat de model pe reţelele de socializare a fost cutremurător. "Acum e momentul când tragi linie. Ajunge", a postat de Kasia Lenhardt pe Instagram.

Fotomodelul din Polonia fusese vedeta unei emisiuni TV din Germania, în 2012, iar Boateng este cel care a anunţat despărţirea celor doi după 15 luni pe care le-au petrecut împreună.

Cei de la Bild susţin că despărţirea celor doi a venit după ce femeia avusese un accident rutier, pe 5 ianuarie, în timp ce Kasia anunţa nu mai este împreună cu Boateng din cauza mincinilor şi infidelităţii jucătorului.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:59

„Nu joacă nici măcar la Rangers B” Presa din Spania, uimită de situaţia lui Ianis Hagi: „Nici vorbele tatălui său nu l-au ajutat”

20:30

LIVE TEXTBologna – Șahtior 0-0 şi Sparta Praga – Salzburg 3-0. Manchester City – Inter (22:00), meciul zilei din Liga Campionilor

20:29

Ciprian Tătăruşanu, prima apariţie publică după ce şi-a anunţat retragerea! Mesajul uriaş pentru fanii FCSB-ului

20:11

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Jucătorii care ar putea semna cu echipa antrenată de Kopic

19:28

„Decizie sălbatică” Reacţia danezilor după ce Adrian Petre s-a retras la 26 de ani: „Părea că va avea o carieră grozavă”

18:46

Gigi Becali, derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1: „Îi dă şi după aia îl aruncă în cap”!

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 6 FotoLovitură pentru Ilie Năstase după recalcularea pensiilor! Ce s-a întâmplat cu pensia fostului lider mondial: „Atât merit”
Citește și