Închide meniul

”Eram foarte agresiv! E prima oară când am fost așa”. Pierre Webo despre evenimentul cu Sebastian Colțescu și reacția jucătorilor

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 12 decembrie 2020, 14:41

”Eram foarte agresiv! E prima oară când am fost așa”. Pierre Webo despre evenimentul cu Sebastian Colțescu și reacția jucătorilor

profimediaimages

Pierre Webo a povestit versiunea sa a evenimentelor de la meciul dintre PSG și Bașakșehir

Webo a povestit din nou cele întâmplate într-un interviu acordat englezilor de la Daily Mail și a revăzut filmarea cu reacția sa imediat după ce Colțescu a folosit acel cuvânt nefast.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Puteți să auziți în vocea mea că sunt mult mai calm acum. Când îmi urmăresc fața, uitându-mă la video, ceea ce am făcut, cât de agresiv am fost, wow!

Nici măcar eu nu aș vrea să fiu împotriva mea, deoarece eram foarte agresiv. Este prima dată când mi-am văzut fața așa. Eu nu-mi aduc aminte ca situația să fi fost așa”, a declarat Webo.

Piere Webo: ”A fost greu să aud asta de la un arbitru”

În plus, secundul turcilor insistă că a fost cu atât mai șocant să audă aceste cuvinte de la un arbitru la un nivel atât de înalt precum Champions League, mai ales că s-ar fi putut folosi altfel cuvinte.

”De unde stăteam, eram foarte ușor să spui ”al treilea tip, dă-l afară”, a spus el, oferind un exemplu de cum ar fi putut decurge conversația dintre Colțescu și centralul Hațegan.

Reclamă

”Cine? Tipul ăla, dă-l afară! Arată-mi, vino. Tu!”, au fost alte cuvinte prin care Pierre Webo a încercat să ofere moduri în care Sebastian Colțescu s-ar fi putut exprima.

”A fost foarte dificil să aud asta de la un arbitru. Un șoc. De la o persoană care se presupune că trebuie să controleze aceste situații. La un meci de Champions League, la un nivel înalt. 

Trebuie să avem grijă ce spunem pe teren. Așa cum vorbit acum, trebuie să am grijă ce spune. Imaginați-vă dacă aș fi arbitru”, a declarat Webo.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar și PSG l-au susținut pe Pierre Webo în tunel

Antrenorul secund al lui Bașakșehir a explicat cum s-au petrecut evenimentele în tunel, după ce a părăsit terenul.

”Când am intrat nu știam ce se petrecea pe teren. Rafael a intrat și a spus că nu vor mai juca. I-am întrebat ”Ce? Nu mai jucați?”.

După treizeci de secunde, toată echipa a venit. M-au întrebat cum mă simt, dar nu știam. Eram prea agitat. Nu am vrut să răspund în acel moment”, a fost explicația lui Pierre Webo.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și