Închide meniul

"Este interes pentru el de la FCSB". Gigi Becali încearcă să facă transferuri pentru titlu pe bani puțini. "Nu mă grăbesc"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2021, 9:02

"Este interes pentru el de la FCSB". Gigi Becali încearcă să facă transferuri pentru titlu pe bani puțini. "Nu mă grăbesc"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Denis Haruț, pe lista de transferuri a lui FCSB

Așa cum AntenaSport a anunțat în exclusivitate, în momentul de față diferența între suma oferită de Gigi Becali și cea pe care o cere Valeriu Iftime este de numai 200.000 de euro. Patronul lui FC Botoșani confirmă că nu este dispus să scadă prețul. Cere un milion de euro pentru fundașul dreapta de 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Haruț poate ajunge la FCSB pentru 1 milion de euro

"Eu nu am negociat nimic cu domnul Becali despre Haruț în ultima lună. A fost o întrebare la un moment dat, i-am spus un preț și după am discutat prin intermediari. Ceva clar cu domnul Becali nu s-a făcut. Am primit întrebări de la dumnealui prin impresari. Nu ne-am potrivit la preț! E o diferență destul de interesantă, de mare.

Eu țin mult la prețul lui Haruț! Nu mă grăbesc. Nu e o vreme de vândut fotbaliști scumpi, dar nu-l putem compara pe Haruț cu oricine. Este un interes pentru Haruț de la FCSB. Eu vreau 1 milion de euro pe el, iar FCSB oferă alt preț. Nu suntem încă aici. În acest moment este căzută discuția, e oprită”, a declarat Valeriu Iftime pentru gsp.ro.

Cine este Denis Haruț, jucătorul dorit de Gigi Becali

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Haruț este titularul postului de fundaș dreapta în națională de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. El este cotat de transfermarkt.de la un milion de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:15 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și