Închide meniul

”Eu îi simt pe ăștia care vor să plece!” Cum a reacționat Valeriu Iftime după transferul fostului său jucător în Arabia Saudită

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 12 octombrie 2020, 13:27

”Eu îi simt pe ăștia care vor să plece!” Cum a reacționat Valeriu Iftime după transferul fostului său jucător în Arabia Saudită

Mihai Bordeianu e jucătorul lui CFR Cluj

profimediaimages

Titular incotestabil în echipa lui Dan Petrescu, mijlocașul va pleca în Orientul Mijlociu, chiar dacă mai avea contract cu ardelenii. Totuși, tot răul spre bine deoarece Valeriu Iftime va încasa și el 140.000 de euro prin transferul lui Bordeianu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: ”Eu îi simt pe âștia convinși să plece”

Patronul botoșănenilor a vorbit despre plecarea lui Bordeianu și clauza din contract care trimite 10% din sumă și la FC Botoșani.

”Am 10% din Bordeianu la următorul transfer, așa este. Dacă a plecat cu banii ăștia… Eu cred că sunt lucrurile normale, a plecat de la noi cu bani puțini, un fotbalist foarte bun, bravo lui. Eu nu pot decât să fiu mulțumit că vin niște bani la FC Botoșani. Cam asta e.

În orice caz, important este că a plecat, că a făcut performanță aici, ia niște bani el, clubul va primi niște bani. Mulțumesc, Bordeianu!

Cred că îi dă bani mult mai mulți acolo. Eu am vorbit cu el sâmbătă, era destul de hotărât. Eu îi simt la telefon pe ăștia convinși să plece. Înțelegeți? Bravo lui. Asta a vrut să facă, e foarte bine pentru toată lumea”, a declarat Valeriu Iftime pentru DigiSport.

Reclamă

Trebuie menționat că CFR Cluj a refuzat prima ofertă a echipei din Golf, care inițial l-ar fi vrut pe Bordeianu pentru doar un milion de euro.

Mihai Bordeianu, triplu campion cu CFR Cluj

Mijlocașul a ajuns la CFR în 2018, exact a timp pentru perioada de glorie care a adus trei titluri consecutive în ”Gruia”. 

El a fost atunci vândut de FC Botoșani pentru 200.000 de euro. Acum, o lasă pe CFR pe locul trei în Liga 1, cu 12 puncte, la egalitate cu FCSB, dar la șase puncte distanță de liderul Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, el va semna un contract pe doi ani, cu opțiune pentru încă unul și va încasa 720.000 de euro anual, conform gsp.ro

Al-Quadisiyah, dispută pentru Denis Alibec

Echipa la care va ajunge Bordeianu, Al-Quadisiyah, a făcut recent valuri atunci când l-a prezentat pe Denis Alibec pe site-ul lor oficial. Totuși, atacantul a ales să meargă în Turcia, la Kayserispor.

Anunțati de acest lucru, arabii au declarat următoarele:

"În ceea e priveşte veştile că atacantul român Denis Alibec a ajuns cu un alt club, ţinem să precizăm că poziţia noastră este că avem semnat un contract legal. Conducerea clubului nostru s-a adresat deja clubului din România pentru a discuta despre jucător şi pentru a clarifica toate detaliile", au precizat ei.

Recomandări
  • Mihai Bordeianu a plecat de la CFR Cluj
  • FC Botoșani va primi o parte din suma de transfer

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și