Închide meniul

EXCLUSIV | Alertă la FCSB! Sacrificiu pentru titlu! Ce riscă Darius Olaru

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 5:30

EXCLUSIV | Alertă la FCSB! Sacrificiu pentru titlu! Ce riscă Darius Olaru

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Darius Olaru s-a accidentat cu Sepsi

Din informațiile AS.ro, accidentarea lui Olaru la umăr nu este una deloc simplă. Din câte se pare, cei de la FCSB au decis să trimită analizele jucătorului în Anglia, iar cei de acolo i-ar fi recomandat operația. Totuși mijlocașul va putea evolua și fără a se opera, după o lună de pauză, dar riscurile de a apărea o recidivă sunt destul de mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din câte se pare, jucătorul și clubul de care aparține ar fi decis să nu se facă operația la umăr, pentru ca Olaru să poată ajuta echipa în lupta pentru titlu în Liga 1. Acesta ar putea reveni pe gazon la începutul returului din play-off.

Darius Olaru și Andrei Miron s-au accidentat în meciul cu Sepsi

Olaru a ieșit accidentat în partida cu Sepsi, același lucru l-a pățit și colegul său, Miron. Toni Petrea speră să se poată baza cât mai repede pe cei doi. 

"Din păcate, nu ne vom putea baza pe serviciile lui Miron și Olaru, în următoarele două sau trei săptămâni. Sperăm la o revenire a lor mai rapidă", a spus Petrea într-o conferință de presă. 

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și