Închide meniul

EXCLUSIV | Anamaria Prodan a reacționat după ce a fost sărită din schemă la cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 5:27

EXCLUSIV | Anamaria Prodan a reacționat după ce a fost sărită din schemă la cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc

Anamaria Prodan i-a răspuns lui Gigi Becali

  • Anamaria Prodan, mesaj pentru Gigi Becali
  • De când se negociază transferul lui Man la Parma

"De 6 luni lucrăm intens, eu și partenerii mei din Italia, pentru acest transfer. De-a lungul timpului i-am prezentat lui Gigi Becali fiecare ofertă care a venit pentru Dennis Man și Florinel Coman! Mici sau mari, eu mi-am făcut datoria, le-am adus și le-am  prezentat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Azi am aflat și eu, din ziare, că patronul lui FCSB  vorbește și cu Giovanni. Eu, repet, nu am știut. Eu am ținut legătura cu patronul FCSB non stop. L-am informat de fiecare mișcare, de la fiecare club. Nu vreau să știu nimic, când a apărut Giovanni în ecuație sau de ce. Nu mă interesează. 

Am fost super corectă în business-ul meu și așa am să rămân. Nu păcălesc și nu mint pe nimeni. Familia jucătorului și jucătorul au știut din prima clipă de fiecare oferta și discuție. Am înțeles de la patron că Giovanni i-a dat numărul de telefon al patronului Parmei și l-a sunat. Eu sunt fericită că au vorbit și a primit cât a vrut. 

Reclamă

Transferul lui Dennis Man la Parma se negociază de 7 luni

Eu nu am vorbit despre nicio ofertă pe care am adus-o. Asta a fost înțelegerea cu Gigi Becali, mereu. Să nu vorbim despre oferte. Eu mi-am ținut-o. Repet, în continuare am aceeași admirație pentru Gigi Becali și consider că am fost super profesionistă în ceea ce am făcut. 

De 7 luni l-am prezentat pe Dennis la Parma. Am întârziat puțin negocierile pentru că s-a schimbat antrenorul. Acum două zile am trimis oficial la clubul FCSB oferta oficială. Am vorbit cu patronul, mi-a spus că vrea 15 milioane de euro. Eu negociam, când am înțeles de la Parma că a sunat Giovanni Becali că el face de acum transferul. 

Reclamă

Atât și nimic mai mult. De aici, povestea probabil continuă. Nu pentru mine. Eu știu ce am făcut și sunt mândră de tot. Și eu și familia jucătorului știm cât s-a muncit pentru acest transfer", a declarat Anamaria Prodan la AS.ro. 

Dennis Man e ca și transferat la Parma

Gigi Becali a anunțat că a obţinut 13 milioane de euro pentru Dennis Man, plus încă două bonus. În total, finanțatorul FCSB va lua 15 milioane de euro pentru "perla" sa. 

Această sumă face din Dennis Man cel mai scump transfer care s-a făcut din România. Atacantul de 22 de ani este cotat la 6,5 milioane de euro de transfermarkt.com. 

Reclamă 4 / 0/3

"Îl iubesc şi am să-l iubesc mereu pe Gigi Becali", a anunţat, în dese rânduri, Anamaria Prodan pe Facebook. Reacţia avută de patronul lui FCSB, în transferul anului, nu i-a picat deloc bine agentului de jucători.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”