Închide meniul

EXCLUSIV! Coman are entorsă și va lipsi două săptămâni! Problemele continuă pentru FCSB

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 18 septembrie 2020, 13:26

EXCLUSIV! Coman are entorsă și va lipsi două săptămâni! Problemele continuă pentru FCSB

SportPictures / Ciprian Petcut/SPORT PICTURES

Florinel Coman în timpul meciului cu Backa Topola

”Perla” lui Becali a suferit o entorsă și va lipsi în jur de două săptămâni de pe teren. Astfel, rămâne de văzut dacă va putea să joace în playoff-ul Europa League de pe 1 octombrie, în cazul în care FCSB va trece de Slovan Liberec. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problemele continuă pentru FCSB

Accidentarea lui Florinel Coman continuă să mărească lista de indisponibili a formației bucureștene. Nouă fotbaliști au fost depistați pozitiv cu COVID-19 și sunt indisponibili pentru meciul următor. Încă cinci, incluzându-l pe Coman, sunt accidentați și nu pot nici ei să evolueze: Coman, Filip, Nedelcu, Soiledis, Oaidă.

Ținând cont de numărul mare de jucători indisponibili, formația patronată de Gigi Becali ar putea înainte o cerere pentru amânarea meciului cu FC Argeș, programat duminică, 20 septembrie.

Conform noului regulament, meciul ar putea fi amânat o singură dată, fără a putea fi programat mai devreme de șapte zile de la data inițială când ar fi trebuit să se desfășoare.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și