Închide meniul

EXCLUSIV | "Îşi distruge cariera definitiv!" Mirel Rădoi, avertizat să nu se ducă la Craiova: "Toată lumea dă în el! Nu suntem sănătoşi la cap!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2020, 20:45

EXCLUSIV | "Îşi distruge cariera definitiv!" Mirel Rădoi, avertizat să nu se ducă la Craiova: "Toată lumea dă în el! Nu suntem sănătoşi la cap!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mirel Rădoi ar putea ajunge la Universitatea Craiova

După meciul de la Belfast, aflăm dacă Rădoi rămâne la naţională sau pleacă la Craiova. Dragomir îi transmite lui Rădoi să nu accepte să plece la Craiova. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă îl sfătuieşte cineva pe Rădoi să plece de la echipa naţională, nu îi e prieten. Părerea mea e să rămână în continuare Mirel Rădoi, să nu se ducă la Craiova acum. S-ar putea să nu ia campionatul cu Craiova şi îşi distruge cariera definitiv. Toată lumea dă în Rădoi.

Am înnebunit cu toţii. Nu mai suntem sănătoşi la cap. Păi cu cine să joace Rădoi? Eu dacă fac o echipa din fruntaşii din Divizia B, nu mă bate echipa lui Rădoi. Pentru că nu mai avem fotbalişti de valoare", a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate la Antena Sport. 

Prunea e sigur că Rădoi va lăsa naţionala României pentru Craiova. "300% merge acolo", e convins Prunea

"Să nu comentăm subiectul ăsta, din respect pentru echipa naţională. E unul dintre antrenorii care va face cariera în fotbalul internaţional", spune şi Marcel Popescu. 

Reclamă

Dragomir: "Dacă îl lasă pe Papură s-ar putea să ia campionatul"

Bergodi şi-a dat demisia de la Craiova, iar Rotaru l-a pus în locul italianului pe Corneliu Papură. Dragomir crede că aceasta poate fi cartea câştigătoare. 

"Dacă îl lasă pe Papură, cu Papură s-ar putea să ia campionatul", mai spune fostul şef al Ligii.

Dacă pleacă Rădoi, Dragomir are o listă întreagă de posibili selecţioneri.

Reclamă 4 / 0/3

"Hagi, Petrescu, Lucescu. Poate nu avem bani de Lucescu, dar avem bani de Rednic. Rednic la nationala? Vai de mine ce antrenor este. Să rămână Rădoi până îşi termină contractul. Dupa aceea ar fi aşa: Hagi, Petrescu", a mai spus Dragomir. 

Recomandări
  • Mirel Rădoi ar putea ajunge la Craiova
  • Selecţionerul, sfătuit să continue la naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și