Închide meniul

EXCLUSIV | "Poate deveni campion mondial la transferuri proaste". Gigi Becali, avertisment de la prietenul Iftime. "Ce să facă Andrei Burcă la FCSB, să taie lemne?"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2021, 20:58

EXCLUSIV | "Poate deveni campion mondial la transferuri proaste". Gigi Becali, avertisment de la prietenul Iftime. "Ce să facă Andrei Burcă la FCSB, să taie lemne?"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali dorește să îl transfere pe Andrei Burcă

Becali este supărat că VAR-ul n-a ajuns în România. Și campioana en-titre vrea ca arbitrii să se folosească de proba video.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: "Ce să facă Andrei Burcă la FCSB? Să taie lemne?"

"Aș întreba un om din România cât de repede crede că are autostradă de la Târgu Mureș la Iași… cam așa e și cu VAR-ul. Nu mai cred pe nimeni, în momentul de față, că se vrea introducerea VAR. Eu cred că Federația și Liga nu vor! Sunt convins că și în Liga 1 sunt mulți care nu vor!", a declarat finanțatorul lui FC Botoșani. 

Becali vrea să-l ia, la vară, pe Burcă de la campioana CFR. Fundașul de 27 de ani a fost aproape de un transfer la FCSB și înainte să ajungă la Cluj. Fostul lui patron de la FC Botoșani spune că Burcă n-are loc la echipa antrenată de Toni Petrea.

"La câte greșeli face domnul Becali, dacă îl mai ia și pe Burcă, devine campion mondial la transferuri proaste. Ce să facă cu Burca, să taie lemne?

El e un fotbalist cu mijloace rudimentare pentru un fotbal modern. Bine, cine îi dă vreodată sfaturi lui Becali? În afară de Doamne Doamne, că îl iubește", a declarat Valeriu Iftime în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Patronul lui FC Botoșani a criticat politica de transferuri a lui FCSB, dar moldovenii au fost chiar "pepiniera" roș-albaștrilor. Nu mai puțin de cinci jucători din lotul liderului au venit de la echipa lui Iftime.

Răzvan Oaidă, Aristides Soiledis, Olimpiu Moruțan, George Miron și Denis Haruț sunt fotbaliștii luați de Becali de la Botoșani. Putea fi și Burcă, dar negocierile din vara anului 2019 au picat pe ultima sută de metri. Roș-albaștrii erau dispuși atunci să achite 300.000 de euro și să îi ofere fundașului un salariu lunar de 20.000 de euro.

Ajuns la 27 de ani, Burcă a fost cumpărat de CFR de la Botoșani, pentru 200.000 de euro. A ajuns acum să aibă o cotă de piață de 2.3 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și