Închide meniul

EXCLUSIV | "Poate deveni campion mondial la transferuri proaste". Gigi Becali, avertisment de la prietenul Iftime. "Ce să facă Andrei Burcă la FCSB, să taie lemne?"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2021, 20:58

EXCLUSIV | "Poate deveni campion mondial la transferuri proaste". Gigi Becali, avertisment de la prietenul Iftime. "Ce să facă Andrei Burcă la FCSB, să taie lemne?"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali dorește să îl transfere pe Andrei Burcă

Becali este supărat că VAR-ul n-a ajuns în România. Și campioana en-titre vrea ca arbitrii să se folosească de proba video.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: "Ce să facă Andrei Burcă la FCSB? Să taie lemne?"

"Aș întreba un om din România cât de repede crede că are autostradă de la Târgu Mureș la Iași… cam așa e și cu VAR-ul. Nu mai cred pe nimeni, în momentul de față, că se vrea introducerea VAR. Eu cred că Federația și Liga nu vor! Sunt convins că și în Liga 1 sunt mulți care nu vor!", a declarat finanțatorul lui FC Botoșani. 

Becali vrea să-l ia, la vară, pe Burcă de la campioana CFR. Fundașul de 27 de ani a fost aproape de un transfer la FCSB și înainte să ajungă la Cluj. Fostul lui patron de la FC Botoșani spune că Burcă n-are loc la echipa antrenată de Toni Petrea.

"La câte greșeli face domnul Becali, dacă îl mai ia și pe Burcă, devine campion mondial la transferuri proaste. Ce să facă cu Burca, să taie lemne?

El e un fotbalist cu mijloace rudimentare pentru un fotbal modern. Bine, cine îi dă vreodată sfaturi lui Becali? În afară de Doamne Doamne, că îl iubește", a declarat Valeriu Iftime în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Patronul lui FC Botoșani a criticat politica de transferuri a lui FCSB, dar moldovenii au fost chiar "pepiniera" roș-albaștrilor. Nu mai puțin de cinci jucători din lotul liderului au venit de la echipa lui Iftime.

Răzvan Oaidă, Aristides Soiledis, Olimpiu Moruțan, George Miron și Denis Haruț sunt fotbaliștii luați de Becali de la Botoșani. Putea fi și Burcă, dar negocierile din vara anului 2019 au picat pe ultima sută de metri. Roș-albaștrii erau dispuși atunci să achite 300.000 de euro și să îi ofere fundașului un salariu lunar de 20.000 de euro.

Ajuns la 27 de ani, Burcă a fost cumpărat de CFR de la Botoșani, pentru 200.000 de euro. A ajuns acum să aibă o cotă de piață de 2.3 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB și-l dorește pe Andrei Burcă
  • Valeriu Itime i-a dat de gândit lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și