Închide meniul

EXCLUSIV | Prima reacţie a LPF după anunţul că fanii revin pe Arena Naţională. "Să nu se creeze o discriminare!". Meciuri cu spectatori şi în Liga 1?

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2021, 9:12

EXCLUSIV | Prima reacţie a LPF după anunţul că fanii revin pe Arena Naţională. "Să nu se creeze o discriminare!". Meciuri cu spectatori şi în Liga 1?

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Justin Ştefan militează pentru revenirea fanilor în tribune la meciurile din Liga 1

Justin Ştefan a anunţat că va formula o adresă către MTS prin care va cere ca suporterii să nu fie discriminaţi. Secretarul general al LPF insistă pentru luarea unei hotărâri similare şi în privinţa meciurilor din campionatul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Ştefan: "Să se judece cu aceeaşi unitate de măsură! Să nu se creeze o discriminare"

"Bineînţeles că este o decizie foarte bună. Noi sprijinim orice iniţiativă care permite reîntoarcerea fanilor pe stadioane în condiţii de siguranţă, cu respectarea normelor de protecţie sanitară. 

Avem o singură pretenţie pe care am transmis-o public. Astăzi vom transmite o adresă către MTS prin care solicităm să nu se facă o discriminare… să nu se creeze o discriminare între fanii cluburilor din România şi cei care îşi doresc să participe la EURO pentru a susţine echipele naţionale favorite", a declarat Justin Ştefan pentru AS.ro.

Oficialii LPF speră ca măcar meciurile din ultimele etape ale play-off-ului să se poată disputa cu fani în tribună. 

"Presupun că nu putem judeca cu dublă măsură aceste situaţii. În măsura în care vor fi respectate toate deciziile prevăzute de MTS şi de Guvernul României sunt sigur că poate fi analizată cererea noastră şi poate avea şanse de succes. 

Reclamă

Având în vedere situaţia de la momentul acesta, din Bucureşti, nu ştiu dacă la acest moment este posibil acest lucru. Sper că pe etapele finale din cele două faze, play-off şi play-out, să avem spectatori. Cel puţin aşa mi se pare normal, în măsura în care, repet, se judecă cu aceeaşi unitate de măsură şi nu se doreşte crearea unei discriminări", a mai precizat secretarul general al LPF.

Planul de acces pentru suporteri la meciurile de la EURO 2020

MTS a prezentat planul de acces al fanilor pe cel mai mare stadion al ţării.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și