Închide meniul

EXCLUSIV | Reacţia FRF după ce Gigi Becali a spus că nu îşi lasă jucătorii la Jocurile Olimpice: "E nevoie de înţelegere!" De ce va depinde decizia finală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2021, 15:04

EXCLUSIV | Reacţia FRF după ce Gigi Becali a spus că nu îşi lasă jucătorii la Jocurile Olimpice: "E nevoie de înţelegere!" De ce va depinde decizia finală

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Reacţia lui Mihai Stoichiţă, după ce Gigi Becali a anunţată că nu îi lasă pe jucătorii lui FCSB la Jocurile Olimpice de la Tokyo

”Ce Olimpiadă? Niciun jucător, nu las niciun jucător. Ce să las? Nu las niciun jucător. Să trimită Burleanu jucători, și cu arbitrii", a transmis Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, crede că până la urmă decizia finală va depinde de programul lui FCSB din sezonul viitor. În funcţie de locul ocupat în Liga 1, echipele calificate în cupele europene vor afla când vor juca primele meciuri.

"O să avem o discuţie, pentru că şi FCSB aşteaptă să vadă pe ce loc termină. Pe 2, pe 3, sunt campioni, nu ştiu. Aici este marea problemă. Jucătorii de la Craiova, de la FCSB, de la Cluj, nu poţi să fii sigur că-i iei", a spus directorul tehnic al FRF, pentru AntenaSport.  

Jocurile Olimpice | FRF aşteaptă înţelegere de la cluburile din Liga 1

Viitorul e singura echipă care dă mulţi jucători la naţională şi care nu e implicată în lupta din play-off. Stoichiţă e convins că şi echipele care vor debuta mai devreme în Europa vor lăsa anumiţi jucători la Jocurile Olimpice.

"O să lase o parte din jucători. Sigur că vom avea parte de înţelegere. Dar ce jucători, încă nu ştim. (…) Dacă putem spune că e o grupă mult mai accesibilă decât celelalte, urmează ca românii să-şi facă grupa asta şi mai accesibilă, dacă vor.

Reclamă

Lumea fotbalului românesc, dacă vrea o performanţă, ajungerea în fazele superioare ale Olimpiadei, atunci probabil că va fi nevoie de mai multă înţelegere din partea cluburilor. Şi cu asta basta! Atât!", a mai transmis Stoichiţă, după ce a aflat că România va juca la Tokyo alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Programul României la Jocurile Olimpice

Conform regulamentului, pentru ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice sunt eligibili jucătorii născuţi începând cu 1 ianuarie 1997. Lotul final va fi format din 18 jucători, dintre care maximum 3 peste limita de vârstă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali nu vrea să lase jucătorii lui FCSB la Tokyo
  • România va juca în grupă cu Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și