Închide meniul

EXCLUSIV | Super Champions League – Gigi Becali, idee pentru ”bogații” Europei: ”Să cadă la pace cu UEFA!”

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 11:29

EXCLUSIV | Super Champions League – Gigi Becali, idee pentru ”bogații” Europei: ”Să cadă la pace cu UEFA!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul celor de la FCSB

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă banii sunt la ei, normal că vor să facă. E normal să facă, pentru că banii lor ajung la noi. Pentru noi o să fie nenorocire mare, pentru că noi nu mai avem bani, nu mai putem să luăm noi bani din calificări. Nu pot să facă. Nu o să-i lase UEFA. O să-i excludă din alte competiții. 

Singurul lucru, este să se înțeleagă cu UEFA și să facă o competiție care să se numească Super Champions League, iar atunci ne-am distrus. Celor de la UEFA nu le convine, cu banii ăia pe care-i ia, UEFA ține tot fotbalul european. Așa, dacă o să facă competiția aia, ei or să vrea control. Pentru noi oricum e dezastru”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Reclamă

Echipele care vor să înființeze SuperLiga Europei

12 cluburi mari din Europa s-au unit și vor să înființeze noua SuperLigă. Este vorba de trei echipe din Spania, trei din Italia și șase din Anglia.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dan Şucu vrea să i-l "fure" pe Louis Munteanu lui Gigi Becali
Liga 1 • 12:42
Dan Şucu vrea să i-l „fure” pe Louis Munteanu lui Gigi Becali! Giuleştenii au găsit înlocuitorul perfect pentru Rrahmani
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”
Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză
Liga 1 • 8:29
Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză: „Probabil ţine un Ramadan mai sever!”
Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic!
Liga 1 • 0:39
„Cu ce pleci, cu trenul sau cu autobuzul?” Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic! Condiţia ca să îi dea drumul