Închide meniul

FCSB își poate pierde căpitanul! Florin Tănase, dorit insistent în MLS. Ce sumă poate obține Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 5:40

FCSB își poate pierde căpitanul! Florin Tănase, dorit insistent în MLS. Ce sumă poate obține Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florin Tănase, aproape de un transfer de la FCSB în MLS

Din informațiile AS.ro, mai multe echipe din America ar fi interesate de serviciile lui Florin Tănase, iar Gigi Becali nu a exclus posibilitatea ca acesta să plece la vară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Montreal Impact, New York City sau New York Red Bull, sunt formațiile din MLS care l-au monitorizat în trecut pe căpitanul de la FCSB. Tănase mai are contract cu FCSB până în decembrie 2022.

"Nu i-am promis nimic lui Florin Tănase, dar e posibil să-l las să plece la vară. Depinde, normal, și de ofertă. Sau e posibil să nu plece… Nu știu ce v-a spus Giovani, vedem oferta, apoi mă decid", a reacționat Gigi Becali, conform Fanatik

26 de ani are Florin Tănase, fiind cotat la 3.000.000 de euro de transfermarkt.com. 

Giovanni Becali a confirmat interesul pentru Florin Tănase 

Giovanni Becali susține că Florin Tănase este foarte aproape de a pleca în SUA și crede că FCSB poate obține în schimbul său  între trei și patru milioane de euro. 

Reclamă

"Nu pot să spun numele unei echipe în acest moment pentru Florin Tănase. Da, sunt șanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali. 

Și, bineînțeles, dacă și Gigi va fi de acord. Cred că poate fi vorba despre 3,5 – 4 milioane de euro și atunci toate părțile pot fi mulțumite", a declarat și Giovanni Becali. 

Pe lângă echipele din America, Tănase mai este dorit și în zona golfului, dar și de formații cu nume din Europa, precum Basaksehir, Anderlecht sau Olympique Marseille. 

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Reacția lui Gigi Becali
  • Ce spune Giovanni Becali de transfer

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și