Închide meniul
Foto

FIFA a anunțat lista stadioanelor care vor găzdui meciurile de la Campionatul Mondial din 2026

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2022, 11:29

FIFA a anunțat lista stadioanelor care vor găzdui meciurile de la Campionatul Mondial din 2026

FIFA a anunţat lista stadioanelor care vor găzdui Cupa Mondială din 2026

Arrowhead Stadium, din Kansas City / Profimedia

FIFA a anunţat lista celor 16 stadioane care vor găzdui meciurile de la Campionatul Mondial din 2026, competiţie care va avea loc în Canada, SUA şi Mexic, informează L’Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dintre stadioane, 11 sunt în SUA, două în Canada şi trei în Mexic.

FIFA a anunțat lista stadioanelor de la Campionatul Mondial din 2026

Forul nu a precizat unde vor avea loc meciul de deschidere şi finala.

Mexic, care a mai organizat CM în 1970 şi 1986, va găzdui meciuri în Ciudad de Mexico, Guadalajara şi Monterrey, în timp ce Canada, pentru prima dată gazdă a turneului final, va organiza meciuri la Vancouver şi Toronto.

Lista celor 16 stadioane care vor găzdui CM din 2026:

Reclamă

Canada: BMO Field (Toronto), BC Place (Vancouver)

SUA: MetLife Stadium (New York/New Jersey), Gilette Stadium (Boston), SoFi Stadium (Los Angeles), Lincoln Financial Field (Philadelphia), AT & T Stadium (Dallas), Levi’s Stadium (San Francisco), Hard Rock Stadium (Miami), Mercedes-Benz Stadium (Atlanta), Lumen Field (Seattle), NRG Stadium (Houston), Arrowhead Stadium (Kansas City)

Mexic: Estadio Akron (Guadalajara), Estadio BBVA Bancomer (Monterrey), Estadio Azteca (Mexico).

Reclamă 4 / 0/3

Preţurile pentru meciurile de la Campionatul Mondial din Qatar

Până la Mondialul din 2026, avem mondial anul acesta, în Qatar. Va fi cel mai scump eveniment din fotbal în 2022.

Sunt disponibile patru tipuri de bilete: bilete pentru un anumit meci (în patru categorii de preţ, dintre care ultima este rezervată rezidenţilor din Qatar), bilete rezervate suporterilor unei echipe pentru întreaga etapă a grupelor sau pentru un meci din a doua fază în care echipa lor ar putea participa şi bilete care oferă acces la patru meciuri pe patru stadioane diferite.

Pentru spectatorii din străinătate, preţurile biletelor individuale pentru primul tur variază între 250 şi 800 de riali qatarezi (între 62 şi 200 de euro) pentru un meci. Pentru finală este necesar între 2200 şi 5850 de riali (550 şi 1460 de euro). În medie, biletele sunt cu 30% mai scumpe decât la Cupa Mondială din Rusia, din 2018.

Ţinând cont de distanţele scurte dintre cele opt stadioane situate pe o rază de 50 de kilometri de centrul capitalei Doha, „în premieră, publicul va putea solicita bilete pentru două meciuri care au loc în aceeaşi zi, la startul fazei grupelor”, mai precizează FIFA, citat de news.ro.

Cum arată grupele de la Campionatul Mondial 2022

S-a aflat componența grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Spania – Germania e cel mai tare duel care va avea loc în prima fază a competiției.

Grupa A: Qatar, Olanda, Senegal, Ecuador
Grupa B: Anglia, SUA, Iran, EUR
Grupa C: Argentina, Mexic, Polonia, Arabia Saudită
Grupa D: Franța, Danemarca, Tunisia, ICP 1
Grupa E: Spania, Germania, Japonia, ICP 2
Grupa F: Belgia, Croația, Maroc, Canada
Grupa G: Brazilia, Elveția, Serbia, Camerun
Grupa H: Portugalia, Uruguay, Coreea de Sud, Ghana

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și