Închide meniul

FIFA, chemată să facă pace în România între Federaţie şi Ligă: "E Războiul Rece!". Scandalul pornit din cauza VAR

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 8:58

FIFA, chemată să facă pace în România între Federaţie şi Ligă: "E Războiul Rece!". Scandalul pornit din cauza VAR

Sport Pictures via Hepta

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a spus că discuţiile cu Federaţia sunt blocate pe tema VAR. Cele două instituţii îşi pasează responsabilitatea pentru întârzierea implementării arbitrajului video la meciurile din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FIFA va media conflictul dintre FRF şi LPF

Oficialul LPF a anunţat că instituţia pe care o reprezintă va apela la ajutorul FIFA.

"Dispozițiile Legii Sportului sunt clare și cheltuielile de formare a arbitrilor sunt de partea FRF. Vom anunța o nouă persoană responsabilă VAR din partea arbitrilor. Lucrurile se vor debloca, probabil, în zilele viitoare.

Pentru că nu ne place plimbarea asta continuă, ne vom adresa la FIFA ca să medieze această tărăgănare a situației. În momentul în care ne vom întîlni cu președinții de club vom prezenta toată documentația și corespondența pe acest subiect cu VAR-ul.

Dacă nu se va debloca situația, toată lumea știe cine a fost de vină pentru acest lucru. E un război rece între noi și FRF, trebuie stabilit însă cine este SUA și cine Uniunea Sovietică”, a spus secretarul general al LPF pentru prosport

Reclamă

Conflictul a pornit de la costurile de instruire ale arbitrilor. Sumele iniţiale, anunţate de FRF, ar fi crescut de peste cinci ori, iar forul condus de Răzvan Burleanu ar fi anunţat că nu dispune de aceste fonduri, potrivit lui Justin Ştefan.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și