Închide meniul

5 portari pe lista FCSB trimisă la UEFA! Doar 9 jucători sunt valizi pentru o nouă minune cu Slovan Liberec

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 septembrie 2020, 7:29

5 portari pe lista FCSB trimisă la UEFA! Doar 9 jucători sunt valizi pentru o nouă minune cu Slovan Liberec

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali şi lista FCSB trimisă la UEFA

Lista trimisă de FCSB la UEFA cuprinde în acest moment 9 jucători de câmp care pot evolua cu Slovan Liberec. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acestora, li se pot adăuga alţi doi. Ţinând cont că pe foaie trebuie să aibă minimum 13 jucători, între care un portar, FCSB nu poate pierde, la ora actuală, meciul la masa verde.

Asta pentru că, pe lângă cei 11 jucători de câmp, se vor alătura 3 portari, Straton, Ducan şi Udrea. Regula este astfel respectată. 

Lista trimisă de FCSB la UEFA

Portari:

Fundaşi:

Reclamă

Mijlocaşi:

Atacanţi:

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și