Închide meniul

Ansu Fati, cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2020, 14:29 / Actualizat: 9 februarie 2023, 21:27

Ansu Fati, cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico!

Zuma Press / ESPA Photo Agency via Hepta

Ansu Fati

Barcelona – Real Madrid a început fulminant, cu două goluri în primele nouă minute. După ce Fede Valverde a deschis scorul în minutul 4, Ansu Fati a egalat în minutul 9 și a devenit cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puștiul care va împlini 18 ani pe 31 octombrie a devenit cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico! Vechiul record era deținut de legendarul Raul, care a marcat la 18 ani și 85 de zile. Mai mult, Fati a marcat golul cu numărul 400 pentru Barcelona în derby-urile cu Real Madrid.

Ansu Fati, clauză de reziliere de 400 de milioane de euro

Ansu Fati are contract cu Barcelona până în 2024 și o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro. Astfel, gruparea blaugrana i-a fixat lui Fati o clauză de reziliere imensă, de 400 de milioane de euro. Acest lucru este de înțeles deoarece anul trecut, pe 31 august, el devenea și cel mai tânăr marcator din istoria echipei sale de club.

Puștiul a devenit cel mai tânăr marcator din istoria naționalei Spaniei la doar 17 ani și 311 zile.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și