Închide meniul
Foto

Antonela Roccuzzo, apariţie răvăşitoare la gala în care Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2023! Imagini de senzaţie

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 octombrie 2023, 0:01

Reclamă
Antonela Roccuzzo, apariţie răvăşitoare la gala în care Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2023! Imagini de senzaţie

Antonela Roccuzzo, apariţie răvăşitoare la Paris

Antonela Roccuzzo, alături de Lionel Messi la gala în care s-a decernat Balonul de Aur / Profimediaimages

Antonela Roccuzzo, apariţie răvăşitoare la gala în care Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2023. Soţia starului argentinian a întors toate privirile pe covorul roşu, la Theatre du Chatelet din Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonela l-a însoţit pe Lionel Messi la gala care din capitala Franţei. I-a adus cu ea şi pe cei trei copii ai cuplului, pe Thiago, Mateo și Ciro.

Antonela Roccuzzo, apariţie răvăşitoare la gala în care Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2023

În vârstă de 35 de ani, marea iubire a lui Messi a îmbrăcat o rochie neagră şi s-a oprit în faţa fotografilor. A zâmbit şi a atras toată atenţia asupra ei (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Antonela a fost căutată de camere şi în momentul în care Lionel Messi a urcat pe scenă şi a primit, pentru a 8-a oară, Balonul de Aur. A fost însoţit şi de cei trei fii ai săi.

Reclamă

A fost o seară specială pentru întreaga familie a lui Lionel Messi. Atacantul lui Inter Miami a ţinut să îi mulţumească soţiei lui, dar şi coechipierilor de la naţionala Argentinei.

Mulțumesc mult! Mulțumesc pentru acest premiu, dar mi-aș dori să îl împart cu toți componenții naționalei Argentinei. Am avut un grup fantastic și un antrenor extraordinar. De asemenea, felicitări lui Haaland și Kevin, pentru anul extraordinar pe care l-au avut. Și pentru Kylian, care a avut un an senzațional la PSG.

Mă uit în urmă și văd ce am realizat în tot acești ani, cum a evoluat cariera mea, cum am ajuns să câștig Cupa Mondială. A fost visul vieții mele. Mă bucur că foarte mulți oamenii au susținut Argentina la Cupa Mondială, probabil și pentru mine. Dar, încă odată, le mulțumesc coechipierilor care au fost alături de mine.

Reclamă 4 / 0/3

Toate trofeele au fost speciale. Este un premiu important, dar cele mai importante sunt cele colective. A fost un an cu adevărat extraordinar. Cu toţii am reuşit! Până la urmă, acest trofeu este o recunoştinţă pentru ceea ce am făcut”, a spus Lionel Messi, după ce David Beckham i-a înmânat al 8-lea Balon de Aur.

Cum a reuşit Lionel Messi să îi „sufle” lui Erling Haaland Balonul de Aur 2023

În 2022, Lionel Messi şi-a îndeplinit marele vis de a câştiga Cupa Mondială alături de naţionala Argentinei. După ce a câştigat tot ce se putea câştiga la echipele de club, argentinianul a scris o nouă pagină de istorie la turneul final din Qatar.

La 35 de ani, atât cât avea în timpul Cupei Mondiale, Messi a condus naţionala Argentinei către al treilea trofeu în această competiţie, după ce a mai cucerit titlul mondial în 1978 şi 1986.

În Qatar, Messi a jucat în toate cele şapte partide ale Argentinei, reuşind să înscrie şapte goluri şi să ofere trei pase decisive. Argentinianul a încheiat pe locul doi în clasamentul celor mai buni marcatori, pe primul loc fiind Kylian Mbappe, cu opt goluri.

Singurul meci din Qatar în care nu a marcat a fost cel cu Polonia, ultimul din faza grupelor. În rest, el a marcat cu Arabia Saudită, Mexic, Australia, Olanda şi Croaţia câte un gol, în timp ce în finala cu Franţa a fost autorul unei duble.

Lionel Messi, performanţă fabuloasă

El a fost integralist în toate partidele, ajungând la 690 de minute în total, după ce sfertul cu Olanda şi finala cu Franţa au ajuns în prelungiri. În cele 690 de minute petrecute pe teren, Messi a reuşit 347 de pase şi 32 de şuturi, cele mai multe de la Cupa Mondială. Mai mult, Messi a fost şi cel mai faultat jucător de la Cupa Mondială, argentinianul fiind oprit neregulamentar de adversari de 22 de ori.

Reclamă

Pe lângă succesul de la Cupa Mondială alături de Argentina, Lionel Messi a făcut un sezon mult mai bun şi în tricoul lui PSG în sezonul 2022/23. În al doilea sezon petrecut pe Parc des Princes, argentinianul a marcat 16 goluri şi a oferit 16 pase decisive în cele 32 de meciuri disputate în Ligue 1, contribuind din plin la titlul cucerit de PSG.

De asemenea, în UEFA Champions League, Messi a marcat 4 goluri şi a oferit 4 pase de gol în 7 meciuri disputate în tricoul parizienilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și