Închide meniul
Foto

Apariţie şocantă a portarului U20 al Sudanului! Oficial are 18 ani: „E mai bătrân decât toți faraonii din Egipt!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2023, 17:53

Reclamă
Apariţie şocantă a portarului U20 al Sudanului! Oficial are 18 ani: „E mai bătrân decât toți faraonii din Egipt!”

Godwill Yogusuk ar avea 18 ani

Profimedia

Apariţie şocantă a portarului U20 al Sudanului. Godwill Yogusuk, selecţionatei U20 a Sudanului, a şocat prin înfăţişarea sa. Deşi este născut, oficial, în 2004, internauţii cred că acesta este mult mai bătrân.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un nou caz incredibil a apărut la Cupa Africii pe Naţiuni pentru selecţionatele U20. Portarul Sudanului, Godwill Yogusuk, a şocat pe toată lumea prin înfăţişarea sa.

Apariţie şocantă a portarului U20 al Sudanului

Deşi oficialii susţin că are doar 18 ani, internauţii cred că acesta a trecut de mult de vârsta majoratului. Godwill Yogusuk a fost desemnat cel mai bun jucător al naţionelei U20 a Sudanului în partida cu Republica Centrafricană, câştigat de naţionala sa cu 1-0.

„Cred că ar trebui să spui U50!”, „Am fost şocat când m-am uitat la meci„, „Acest portar este mai bătrân decât toţi faraonii din Egipt„, au reacţionat fanii pe pagina oficială a competiţiei.

Reclamă

Nu este primul scandal de acest gen care „loveşte” fotbalul african

A fost scandal de proporţii la Camerun U17 şi suspiciuni grave de fraudă la naţionala de juniori, după ce echipa a fost trimisă să participe la un turneu UNIFFAC adresat reprezentativelor de puşti din Africa Centrală.

Înaintea competiţiei, jucătorii selecţionatei sub 17 ani a Camerunului au fost trimişi să facă teste RMN. Numai nouă dintre aceştia nu au stârnit îndoieli.

Toţi cei 21 de jucători care nu au trecut testul au fost scoşi din lot. Camerun U17 nu a fost exclusă din competiţie, anunţă thesun.co.uk, dar trebuie să găsească rapid alţi fotbalişti.

Reclamă 4 / 0/3

21 intre cei 30 de fotbalişti care se antrenează în prezent la naţionala U17 nu au trecut testele RMN.

Jucătorii au fost imediat scoși din grup. Au fost luate imediat măsuri pentru înlocuirea lor. Preşedintele Federaţiei Cameruneze de Fotbal a oferit instrucţiuni precise. Acesta înseamnă toţi selecţionerii să se asigure că vârstele pentru fiecare categorie de vârstă sunt respectate„, se anunţă în comunicatul Federaţiei conduse de legenda Barcelonei, Samuel Eto’o.

Testele RMN sunt utilizate pentru determinarea vârstei, prin scanarea încheieturilor şi măsurarea oaselor. Jucătorii Camerunului au mai fost suspectaţi şi în trecut pentru că şi-au falsificat actele de identitate şi au anunţat că au vârste mai mici decât cele reale.

Samuel Eto’o a început o adevărată reformă în fotbalul din ţara sa natală. 56 de goluri în 118 apariţii a îscris Eto’o pentru naţionala Camerunului. În vara anului trecut, a chemat la o audiere 44 de jucători de la 8 cluburi diferite. Totul în încercarea de a elimina orice suspiciuni.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și