Închide meniul
Foto

Axel Witsel s-a retras din naţionala Belgiei: „Este important să petrec timp cu familia!” Soţia sa e româncă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2023, 10:19

Reclamă
Axel Witsel s-a retras din naţionala Belgiei: „Este important să petrec timp cu familia!” Soţia sa e româncă

Axel Witsel s-a retras din naţionala Belgiei

Profimedia

Axel Witsel s-a retras din naţionala Belgiei. Mijlocaşul defensiv belgian Axel Witsel, de la Atletico Madrid, şi-a anunţat vineri retragerea din activitatea internaţională, după 15 ani şi 130 de selecţii pentru naţionala Belgiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„După o analiză atentă, am luat cu mare emoţie decizia de a mă retrage din fotbalul internaţional„, a declarat jucătorul de 34 de ani pe reţelele de socializare.

Axel Witsel s-a retras din naţionala Belgiei

Witsel se alătură lui Eden Hazard, Toby Alderweireld şi portarului Simon Mignolet, este un alt Diavol Roşu în vârstă de 30 de ani care a decis să agaţe ghetele în cui.

Axel Witsel, care a fost selecţionat de 130 de ori în echipa naţională din 2008 încoace, al doilea după Jan Vertonghen (147), nu a fost ales de noul selecţioner Domenico Tedesco la sfârşitul lunii martie pentru a înfrunta Suedia în primul meci din preliminariile Euro-2024, scrie news.ro.

Este important pentru mine să petrec mai mult timp cu familia mea şi să mă concentrez pe clubul meu„, a spus el.

Belgianul, care şi-a început cariera profesionistă la Standard Liege, a participat la trei Cupe Mondiale (2014, 2018 şi 2022) şi la două Euro (2016 şi 2020), luând parte la cel mai bun rezultat al Belgiei la Cupa Mondială din istorie, locul trei în Rusia 2018.

Reclamă

El s-a alăturat echipei Atletico Madrid în vara anului 2022 de la clubul german Dortmund.

Cine e Rafaella Szabo Witsel, soţia fotbalistului belgian

Rafaella Szabo Witsel are rude la Braşov şi, de multe ori, vine alături de soţul său celebru pentru a se relaxa pe Valea Prahovei. Cei doi au împreună 3 copii, iar în 2013 au fost la un pas de a se despărţi. Axel Witsel a părăsit-o, pentru o scurtă perioadă de timp, pentru Analicia Chaves. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Axel și Rafaella s-au cunoscut la Liege, în perioada în care Witsel evolua la Standard. În prezent, Axel Witsel este legitimat la Atletico Madrid. De-a lungul carierei, Witsel a mai jucat la Borussia Dortmund, Benfica Lisabona sau Zenit.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și