Închide meniul

Bayern Munchen, transfer stelar după ce a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor. “Va fi jucătorul nostru din vară”

Alexandru Ivan Publicat: 12 februarie 2021, 20:42

Bayern Munchen, transfer stelar după ce a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor. “Va fi jucătorul nostru din vară”

profimediaimages

Bayern Munchen a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor

  • Bayern Munchen, primul transfer pentru sezonul viitor
  • Pe cine au adus bavarezii

"Pot să confirm că Upamecano va fi jucătorul nostru din vară. Suntem foarte bucuroși”, a declarat Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al bavarezilor, pentru Bild.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen l-a transferat pe Dayot Upamecano 

Fundașul de 22 de ani va semna un contract pe cinci sezoane cu Bayern Munchen. Upamecano va deveni al șaselea francez din lotul lui Hansi Flick. Bayern îi mai are în componență și pe Corentin Tolisso, Biuna Sarr, Benjamin Pavard, Kingsley Coman și Lucas Hernandez.  

Upamecano era unul dintre cei mai curtați fotbaliști de pe piața transferurilor. Chelsea, Liverpool și Manchester United și-au manifestat toate interesul pentru serviciile sale, dar el a ales să continue în Bundesliga.  

Reclamă

Dayot Upamecano a ajuns la RB Leipzig în 2017, când a fost transferat de la “sora mai mică”, Red Bull Salzburg. El a jucat 139 de partide în tricoul lui Leipzig, echipă alături de care a ajuns până în semifinalele Champions League în sezonul trecut. 

Upamecano este cotat la 60 de milioane de euro, conform Transfermarkt. El a câștigat în 2015 Campionatul European U17 cu reprezentativa Franței.  

Reclamă

Bayern Munchen a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor 

Bavarezii s-au impus cu 1-0 în finala disputată cu Tigres, la Al Rayyan. Francezul Pavard este cel care a marcat singurul gol al meciului, în minutul 59.

A fost a doua oară în istorie când Bayern Munchen se impune la Campionatul Mondial al Cluburilor, după ediția din 2013. 

Pentru Bayern, acesta a fost al șaselea trofeu adjudecat într-un singur an, după titlul în Bundesliga, Cupa și Supercupa Germaniei, Liga Campionilor și Supercupa Europei. Este a doua echipă din istorie care reușește această performanță după Barcelona lui Pep Guardiola (2009). 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
Carlo Ancelotti a tras un semnal de alarmă înainte de Real Madrid - RB Leipzig.
Liga Campionilor • 5 mart., 19:50
Carlo Ancelotti a tras un semnal de alarmă înainte de Real Madrid – RB Leipzig: „Trebuie să dăm totul”
Cât costă "transferul" uriaş al lui Xabi Alonso
Bundesliga • 29 feb., 12:51
Cât costă „transferul” uriaş al lui Xabi Alonso. Bayern Munchen şi Liverpool luptă pentru semnătura lui
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor
Fotbal • 27 feb., 13:14
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor! Colosul favorit să-l readucă în lupta pentru trofee